Slovan pred začiatkom prípravy predstavil niekoľko zvučných mien, ktoré už figurujú na jeho súpiske

NETKY.SK • 22 Júl 2019, 15:49 • 2 min
Slovan pred začiatkom prípravy predstavil niekoľko zvučných mien, ktoré už figurujú na jeho súpiske

BRATISLAVA - Dnešným dňom štartuje HC Slovan Bratislava letnú prípravu pred začiatkom novej sezóny. Pri tejto príležitosti predstavil aj niektoré zvučné mená, ktoré sa na ľadovej ploche budú objavovať s orlom na hrudi.

slovakia

left justify in out

Prvý tréning by nemali vynechať zvučne mená ako Michal Sersen, Andrej Meszároš, Michel Miklík, či Roman Kukumberg. Okrem nich by sa mali trénerom Romanovi Stantienovi a Rodolfovi Jendekovi hlásiť aj Martin Štajnoch, Milan Kytnár, Tomáš Zigo, Radovan Puliš či Michael Vandas. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skúsený hokejový obranca Michal Sersen bude aj v sezóne 2018/2019 obliekať dres Slovana Bratislava. S vedením slovenského účastníka KHL sa dohodol na novej ročnej zmluve. Ako v piatok informoval web "belasých", platnosť kontraktu, ktorý vyprší na konci apríla 2019, ešte podlieha registrácii na Centrálnej hráčskej matrike (CIB) v Moskve. Sersen spojil so Slovanom väčšinu svojej doterajšej kariéry, 32-ročného beka čaká už trinásta sezóna v bratislavskom klube. "Michal Sersen nastupuje v Bratislave už niekoľko sezón, s určitosťou ho tak môžeme považovať za domáceho hokejistu. V zápasoch si svoje miesto zastane, pre mužstvo odvedie dobrú robotu. Je rovnako dôležitou súčasťou z pozície líderstva na ľade, ako aj v kabíne," povedal pre hcslovan.sk hlavný tréner mužstva Vladimír Országh. #khl #slovanbratislava #michalsersen #hokejportal @hcslovan

Príspevok, ktorý zdieľa Hokejportal.net (@hokejportalofficial),

 

Všetci hráči podľa oficiálneho webu HC Slovan podpísali s tímom zmluvy. "Mužstvo sme začali skladať v podstate úplne na novo, keďže po vlaňajšej sezóne v kádri neostal ani jeden hráč. Za veľmi krátku dobu máme k dnešnému dňu podpísaných 15 hráčov a ďalších oznámime v priebehu najbližších dní. Káder na túto sezónu budú tvoriť prevažne slovenskí hráči, viacerí z nich už v Slovane hrali a osobne si v tomto období veľmi vážim, že prijali ponuku bojovať za Slovan," povedal Bakoš.

 

img

 

Prvý meeting nevynechajú ani mladí hráči. Brankári Roman Sabó a Richard Noskovič, v defenzíve dostanú príležitosť bratislavský odchovanec a reprezentant do 20 rokov Daniel Demo a aj Filip Bobál. S A-mužstvom sa budú pripravovať aj útočníci Ján Ševčík a ďalší bývalý člen reprezentačnej dvadsiatky Jakub Urbánek. "Dnešným dňom štartujeme obdobie zhruba ôsmich týždňov tréningového procesu, vrátane série prípravných zápasov na ostrý štart súťaže. Prvé tréningy budú zamerané na kondičnú stránku, postupne pridáme takticko - herné aspekty," uviedol tréner Roman Stantien.

 

img

 

Slovan odohrá v dňoch od 4. do 7. augusta turnaj v Hradci Králové, kde sa stretne s účastníkom KHL Spartakom Moskva a dvomi celkami z najvyššej českej súťaže HK Mountfield Hradec Králové a HC Dynamo Pardubice. Na zimnom štadióne Ondreja Nepelu sa však Slovan v príprave nepredstaví ani raz, pretože sa na ňom konajú ME vo volejbale žien. Domáci fanúšikovia preto budú môcť vidieť svojich obľúbencov naživo až v priebehu Tipsport ligy.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#hcslovan odštartoval prípravu na ľade. Romanovi Stantienovi sa hlásilo spolu 26 hráčov.

Príspevok, ktorý zdieľa HC SLOVAN Bratislava (@hcslovan),

 

Aktuálna súpiska HC SLOVAN Bratislava na prvom tréningu na ľade:

Brankári: Vladislav Habal, Roman Sabo, Richard Noskovič (3)

Obrancovia: Michal Sersen, Patrik Bačík, Eduard Šedivý, Martin Štajnoch, Andrej Meszároš, Filip Bobál, Daniel Demo

Útočnící: Roman Kukumberg, Marek Sloboda, Radovan Puliš, Michael Vandas, Jindřich Abdul, Tomáš Matoušek, Tomáš Zigo, Michel Miklík (od 1.8.2019), Milan Kytnár, Ján Ševčík, Jakub Urbánek

 

Plán prípravných zápasov:

4. augusta Dynamo Pardubice

5. augusta Mounfield Hradec Králové

7. augusta Spartak Moskva

15. augusta Energie Karlovy vary

29. augusta Kometa Brno

3. septembra HKM Zvolen

5.- 6. septembra Red Bull Salzburg

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies