Slovák v Maďarsku nezaplatil za tankovanie a zrazil pumpára!

NETKY.SK • 8 December 2014, 10:58 • 2 min
Slovák v Maďarsku nezaplatil za tankovanie a zrazil pumpára!

BUDAPEŠŤ - Maďarská polícia začala trestné stíhanie 19-ročného občana SR, ktorý v nedeľu o 14.30 h sa snažil ujsť bez zaplatenia z benzínového čerpadla v Mosonmagyaróvári.

slovakia

left justify in out

Ako o tom dnes informoval regionálny spravodajský server Kisalfold.hu, páchateľ zrazil pumpára, ktorý mu chcel v krádeži zabrániť. Podľa polície muž jazdiaci bez vodičského oprávnenia na čiernej Škode Felicia čelí podozreniu z trestného činu ohrozenia cestnej premávky a krádeže.
      

Po natankovaní chcel páchateľ odísť z čerpacej stanice bez zaplatenia. Zabrániť mu v tom sa snažil pumpár, ktorý sa postavil pred auto. Páchateľ najskôr cúval, potom však narazil do pred ním stojaceho muža a tlačil ho pred sebou takmer deväť metrov. Následne narazil do iného auta a pri východe z čerpacej stanice vo veľkej rýchlosti stratil kontrolu nad vozidlom a narazil do informačnej tabule.
      

Policajná hliadka Slováka zadržala pri úteku z auta. Polícia zistila, že v uplynulých týždňoch viackrát ušiel z čerpacej stanice bez zaplatenia.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies