Jozef OKLAMČÁK a jeho členovia zoskupenia osobnosti ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA, prijali pozvanie na TV natáčanie "VIANOČNÉHO KONCERTU 2022"

NETKY.SK • 23 December 2022, 23:08 • 2 min
Jozef OKLAMČÁK a jeho členovia zoskupenia osobnosti ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA, prijali pozvanie na TV natáčanie "VIANOČNÉHO KONCERTU 2022"

BRATISLAVA - Koncert sa odvysiela na TV stanici Šláger prémium- rodina už 24.12. o 19:00, teda v čase podávania Štedrej večere vo väčšine domácností.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Na koncerte, ktorý sa konal pod taktovkou Otta Weitera a jeho partnerky Petry Maxim, sa zúčastnilo 20 členov ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA a ich hostia. Skôr, ako budete mať možnosť vidieť celý Vianočný koncert, na ukážku nahliadnime už teraz prostredníctvom krátkeho videa. Nájdete v ňom aj želanie prezidenta zoskupenia osobnosti ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA, zakladateľa a dlhoročného organizátora súťaže MISS SLOVENSKO a odborníka na ženskú a mužskú krásu, pána Jozefa Oklamčáka k vianočným sviatkom. Ako sám hovorí:  "Nech žije RED, nech žije láska, nech žije priateľstvo, nech žijeme v zdraví, v šťastí, v pohode, v spokojnosti a v mieri" počas celých vianočných sviatkov.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Petras
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies