Slováci odštartujú 29. Apríla so Slovinskom

NETKY.SK • 17 August 2010, 12:12 • 2 min
Slováci odštartujú 29. Apríla  so Slovinskom

Slováci odštartujú 29. Apríla so Slovinskom

slovakia

left justify in out

program šampionátu. Fanúšikovia sa môžu tešiť na celkovo 56 zápasov, domáca slovenská reprezentácia odštartuje v prvý hrací deň 29. apríla o 20.15 v A-skupine duelom s nováčikom zo Slovinska.
      Zverenci trénera Glena Hanlona by maii odohrať všetky stretnutia v hlavnom meste Bratislave. Do Košíc sa dostanú iba v prípade, že zo základnej A-skupiny vypadnú do bojov o záchranu. Slováci po úvodnom zápase nastúpia ešte 1. mája o 20.15 proti Nemecku a o ďalšie dva dni ich v rovnakom čase čaká šláger s Ruskom.
      Diváci v Košiciach sa môžu tešiť na zápasy B a C-skupiny a spolu s bojmi o záchranu na celkovo 24 stretnutí. V Bratislave sa predstavia tímy základných skupín A a D a odohrajú sa tu i všetky štvrťfinálové duely, semifinále, zápas o 3. miesto i finále, ktoré je na programe 15. mája o 20.30. Predaj vstupeniek odštartuje už v septembri.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies