Oktagon MMA: Paulus s ďalším víťazstvom, brúsi si zuby na Tichotu

NETKY.SK • 25 Júl 2022, 15:11 • 2 min
Oktagon MMA: Paulus s ďalším víťazstvom, brúsi si zuby na Tichotu

V súvislosti s turnajom organizácie Oktagon MMA s poradovým číslom 34 sa hovorilo predovšetkým o Karlosovi Vémolovi, ktorý v hlavnom ťaháku získal titul v poloťažkej váhe. Na podujatí však opäť zaujal aj Roman Paulus, ktorý má povesť jedného z najväčších talentov domácej MMA scény.

slovakia

left justify in out

Slovenský bojovník síce môže v porovnaní so známejšími menami Oktagonu pôsobiť nenápadne, ide však o mimoriadne odhodlaného bojovníka, ktorý sa môže pochváliť skvelou bilanciou. Uplynulú sobotu si v areáli ikonickej pražskej Štvanice poradil s Poliakom Davidom Karetom v atraktívnom zápase, ktorý ovládol na body. Na stranu Paulusa sa priklonili dvaja rozhodcovia, jeden z nich ho dokonca videl vyhrať všetky tri kolá.

 

 

„Vedel som, že je David silný borec. Som zo seba trošku sklamaný, lebo som to chcel ukončiť. Teším sa z výhry a ideme ďalej. Tesný zápas, ale bojoval som do konca. Postúpil som rebríčkovo hore a je tu neuzavretá kapitola s Jakubom Tichotom. Čo príde, to príde. Ďakujem svojmu tímu,“ vyjadril sa tesne po zápase.

 

 

Práve Čech Tichota je akýmsi ekvivalentom nášho zástupcu, keďže sa o oboch hovorí ako o budúcnosti československého MMA. Dvadsaťdvaročný bojovník takisto dokázal Karetu poraziť, a to na decembrovom turnaji Oktagon 30. V profikariére navyše zatiaľ nespoznal premožiteľa a na konte má perfektné skóre 5:0. Zápas s Paulusom sme pôvodne mohli vidieť na podujatí Prime 5 v marci, napokon sa ale oddialil.

 

 

Dvadsaťjedenročný Paulus ťahá už štvorzápasovú sériu neporaziteľnosti. Naposledy ťahal za kratší koniec v dueli s Michalom Konrádom na turnaji Oktagon 23, ktorý sa uskutočnil v máji minulého roka. Pochváliť sa môže bilanciou šesť víťazstiev a jedna prehra. Zástupca Spartakus Fight Gymu je šampiónom 4. série reality show Oktagon Výzva.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies