O pár dní dokončí strednú školu, potom ju čaká kariéra v WWE. Maturantka prepisuje wrestlingovú históriu

NETKY.SK • 21 Máj 2022, 10:00 • 2 min
O pár dní dokončí strednú školu, potom ju čaká kariéra v WWE. Maturantka prepisuje wrestlingovú históriu

Najväčšia wrestlingová organizácia sveta WWE je snom každého wrestlera, ale aj mnohých zápasníkov MMA. Dostať sa do elitnej spoločnosti známych superhviezd býva niekedy priam nadľudskou úlohou. Ak sa vám to však podarí v osemnástich rokoch, celý svet spozornie.

slovakia

left justify in out

Keď vedenie WWE oznámilo v septembri minulého roka rebranding svojho vývojového centra NXT na NXT 2.0, mnoho divákov ostalo v šoku. Radikálna zmena filozofie mala spoločnosti priniesť novú generáciu atlétov. Manažment sa v priebehu krátkeho časového obdobia zbavil mnohých obľúbencov fanúšikov, ktorých vystriedali prevažne neznáme tváre. Organizácia sa rozhodla podpisovať zmluvy s atlétmi do tridsať rokov a začala sledovať talenty na stredných a vysokých školách, pričom monitorovala dianie aj na nezávislej wrestlingovej scéne, ktorá bola predtým dlhodobým zdrojom nových zápasníkov.

 

 

Práve tam si agenti z WWE všimli Maddie Knisley, ktorá snívala svoj wrestlingový sen a aj napriek mladému veku vystupovala v maličkých spoločnostiach v USA. Okrem wrestlingových základov sa mohla pochváliť aj pohybovým talentom, pretože jej jedenásť rokov v gymnastike prinieslo až šesť titulov majsterky štátu Pennsylvania. Teraz na ňu čaká nová životná etapa. 

 

Hoci sa v tohtotýždňovom vydaní programu NXT 2.0 nechala mladá zápasníčka počuť, že ju o pár dní čakajú promócie a následne sa naplno vrhne do turbulentného sveta profesionálneho wrestlingu, pod hlavičkou WWE už niekoľko zápasov po marcovom podpise zmluvy absolvovala.  Zaujímavosťou je, že plánuje navštevovať aj vysokú školu, takže nudiť sa rozhodne nebude.

 

 

O jej talente najlepšie vypovedá fakt, že s ňou spoločnosť do budúcnosti zjavne počíta, pretože nové pravidlá vo vývojovom systéme Performance Center sú nastavené tak, že ak zápasník/zápasníčka do jedného až dvoch mesiacov nezaujme trénerov a neprejaví známky zlepšenia, môže si hľadať iné pôsobisko. Doplatil na to aj ospevovaný Parker Boudreaux, ktorý bol označovaný za nového Brocka Lesnara, tréneri ale neboli spokojní s jeho výkonmi v ringu.

 

 

Maturantka Maddie bude vo WWE vystupovať pod ringovým menom Thea Hail. Ak sa čudujete, prečo organizácia zakazuje, až na isté výnimky, vystupovať zápasníkom pod svojimi skutočnými menami, ide o to, že spoločnosť podáva na každé ringové meno ochrannú známku, ktorá je jej majetkom a môže tak zarábať na suveníroch a ďalších veciach. Wrestleri samozrejme dostávajú percentá z provízie, ale po odchode do iných spoločností si musia zvoliť iné meno.

 

 

Hoci sa Maddie do hlavného rosteru tak skoro nepozrie, v NXT bude mať vynikajúce podmienky na rozvoj, pretože talenty budúcnosti môžeme sledovať každý utorok na stanici USA Network v rámci vlastnej show s rovnakým názvom, ktorú sleduje približne 600 tisíc divákov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies