Slávny zaklínač hadov zomrel. Uhryzla ho kobra...

NETKY.SK • 17 Marec 2018, 07:28 • 2 min
Slávny zaklínač hadov zomrel. Uhryzla ho kobra...

Vášňou 33-ročného malajského hasiča Abu Zar Zarina Hussina boli hady. Niekoľko ich mal doma, vystupoval s nimi v talentovej šou a svojich kolegov učil, ako plazy chytať tak, aby ich nemuseli zabíjať. Jeho vášeň sa mu však stala osudnou. Minulý týždeň zomrel potom, čo ho uhryzla kobra, ktorú sa pokúšal zachrániť.

slovakia

left justify in out

Aj nebezpečný had sa dá odchytiť tak, že ho nemusíte zabiť. Toto posolstvo sa snažil Abu Zarin Hussin naučiť svojich kolegov, ktorí musia často vyrážať k prípadom, keď ľudia našli v dome jedovatého hada, píše server Novinky.cz. Minulý týždeň však sám po jednom takom zásahu zomrel. Kobra, ktorú sa pokúšal zachrániť, ho totiž uhryzla a mužovi už nepomohol ani rýchly presun do nemocnice. 

 

Hasič mal doma niekoľko hadích miláčikov, aby lepšie porozumel ich chovaniu. Vďaka tomu si vyslúžil celosvetovú slávu - v roku 2016 o ňom thajské bulvárne noviny napísali, že sa oženil s kobrou, o ktorej verí, že je jeho prevtelená priateľka. Správu potom prebral bulvár po celom svete. 

 

"Len sa snažím, aby hasiči hady zachraňovali, nie zabíjali," povedal vtedy nahnevaný Hussin, pochopiteľne šťastne ženatý s normálnou ženou.

 

K hadom však mal vrelý vzťah, s jedným z nich vystupoval v televíznej súťaži Ázia má talent. Pritom uhryznutý už bol Husssin niekoľkokrát. V roku 2015 dokonca strávil dva dni v kóme. Až toto posledné uhryznutie sa mu však stalo osudné. 

 

.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies