Slavia nekopala jedenástku už rekordných 66 zápasov

NETKY.SK • 20 August 2014, 09:32 • 2 min
Slavia nekopala jedenástku už rekordných 66 zápasov

PRAHA - Futbalisti Slavie Praha už ani nevedia, ako je to kopať pokutový kop v súťažnom stretnutí. Po sobotňajšom ligovom zápase v Tepliciach sa ich séria bez zahrávanej jedenástky natiahla už na 66 zápasov.

slovakia

left justify in out

Slavia nekopala pokutový kop od 3. mája 2012, keď si loptu na biely bod za stavu 3:0 proti Hradcu Králové postavil David Hubáček. Informuje o tom web českého denníka Sport.


"Rozhodne mi nenapadlo, že to bude na tak dlho posledná penalta. Keď teraz chalani dávajú góly z hry, potom tie penalty nevadia," povedal v rozhovore pre český denník Sport Hubáček. Aj obranca niekoľkokrát cítil krivdu a rástol v ňom pocit, že rozhodcovia Slavii neprajú. "Bolo tam pár sporných momentov. Ale tiež sa stávalo, že som potom dal pri opakovaných záberoch rozhodcovi za pravdu," dodal pre Sport Hubáček. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies