Skvelá správa: Michael Schumacher pôjde domov!

NETKY.SK • 22 Júl 2014, 15:02 • 2 min
Skvelá správa: Michael Schumacher pôjde domov!

LAUSANNE – Senzačná správa! Napriek tomu, že sedemnásobný šampión F1 Michael Schumacher (45) ležal pol roka v kóme, jeho stav sa neustále zlepšuje. Dokonca až tak radikálne, že ho čoskoro možno pustia aj domov.

slovakia

left justify in out

Je to už viac ako mesiac, čo Schumiho prepustili z nemocnice vo francúzskom meste Grenoble, do rehabilitačného centra vo švajčiarskom Lausanne. Vyzerá to tak, že Schumacher robí veľké pokroky a čoskoro bude môcť byť preložený do domácej starostlivosti. Tvrdia to zdroje z kliniky v Lausanne.

 

„Ide to pomaly, ale je to čím ďalej tým lepšie,“ vyjadrila sa o Schumiho stave jeho manželka Corinna.  „Budeme bojovať, aby sme mali čo najviac šťastných chvíľ nášho spoločného života,“ dodala pre nemecký magazín Neue Post.

 

K Michaelovmu presunu do domácej starostlivosti sa pozitívne vyjadril aj primár z rehabilitačnej kliniky vo švajčiarskom meste Bazilej Mark Mader: „Domáca starostilivosť je pre rodinu a aj pre pacienta náročnejšia, ale pre Michaela je to tá najlepšia možnosť.“




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies