SKUTOČNÝ PRÍBEH Takéto krásne znamenie dostal z neba po smrti svojej manželky!

NETKY.SK • 10 Máj 2024, 11:30 • 2 min
SKUTOČNÝ PRÍBEH Takéto krásne znamenie dostal z neba po smrti svojej manželky!

Bola práve Veľká noc, konkrétne piatok, kedy si kresťania pripomínajú ukrižovanie svojho pána a spasiteľa Ježiša. Daniel sa chystal na slávnostné zhromaždenie cirkvi, hoci slávnostne sa ani trochu necítil. Ako by aj mohol, keď len pred mesiacom mu zomrela manželka a on odvtedy narážal do príliš tvrdej reality?

slovakia

left justify in out

Členovia cirkvi boli ohľaduplní, vyjadrovali mu stále svoju podporu a prízvukovali, že za neho, ako aj zvyšok rodiny, sa vytrvalo modlia. Nič mu však neprinášalo úľavu. Len stál uprostred hluku, spievali sa piesne o Bohu a jemu zvieralo hruď.
 
Prosba
 
Myslel na to, aké by bolo úžasné, keby tam jeho manželka stála spolu s ním, to by úplne zmenilo atmosféru. Lenže ona, teraz už zosnulá, dva roky prežívala pod ťarchou odpornej rakoviny, ktorá ju oberala o silu i radosť. Kedysi taká čulá, vždy pripravená ísť na bohoslužby, sa väčšinou počas ochorenia pripájala k veriacim len online, vďaka pastorovi, ktorý jej to umožnil. Toľko toho premeškala a už sa nevráti, o tom všetkom Daniel premýšľal.
 
Zrazu, pretože chcel byť pred Bohom absolútne úprimný, a pretože ani nič iné nevedel povedať, modlil sa za znamenie.
 
Bože, prosím, daj mi znamenie, že moja žena je teraz s tebou v nebi,“ prednášal svoju žiadosť tichúčko pred Stvoriteľa.
 
Potvrdenie
 
Popravde, vôbec neočakával, že sa niečo prihodí, o to väčšie bolo jeho prekvapenie. Uprostred spievania, keď sa zhromaždení kresťania sústreďovali iba na slová vyjadrujúce vďaku a lásku Bohu, k nemu pristúpila istá žena. Poznal ju už roky a aj ona bola jednou z tých, čo sa za Danielovu rodinu pravidelne modlievali.
 
Pristúpila k nemu a povedala jedinú vetu, ktorá mu vyrazila dych a súčasne potvrdila, že Boh odpovedal na modlitbu.
 
Tvoja manželka je teraz v nebi. Spieva spolu s nami.
 
Daniel sa rozvzlykal. Jednak s bolesťou, a jednak aj dojatý. Ach, ešte aj v tej tiesni, ešte aj v tom ťaživom, sa mohol spoľahnúť, že nie je sám. Boh mu poskytol útechu, po ktorej bažil. Kedykoľvek na neho padne tieseň, spomenie si, kde teraz jeho žena je a všetko sa zlepší. Je v nebi, na najdokonalejšom, najkrajšom mieste. Šťastná, úplne zdravá a v objatí svojho nebeského otca.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michaela Mihoková
Michaela Mihoková, Zdroj foto: Arto Marttinen on Unsplash
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies