Skúsený zápasník MMA sa rozhodol pre kariéru boxera!

NETKY.SK • 31 Október 2017, 12:56 • 2 min
Skúsený zápasník MMA sa rozhodol pre kariéru boxera!

BRATISLAVA - Artem Lobov začal svoju profesionálnu MMA kariéru v roku 2015, na svojom konte má zaujímavé skóre - 13 výhier a 14 prehier. Zápasil v organizáciách ako napr. Cage Warriors, ACB a momentálne UFC. Je členom legendárneho írskeho tímu SBG, v ktorom trénuje aj Conor McGregor. Pred nedávnom sa rozhodol, že ukončí svoju kariéru MMA a presedlá na profesionálny box.

slovakia

left justify in out

Už si vyhliadol aj svojho prvého súpera, mal by ním byť Paulie Malignaggi, jedná sa o bývalého majstra sveta v dvoch váhových kategóriách. Fanúšikom MMA môže byť toto meno známe z aférky ktorú mali Malignaggi a McGregor počas jeho prípravy na svoj zápas proti Mayweatherovi. No vtedy sa nepovadil iba s McGregorom ale aj s Lobovom a Bradleyom. Malignaggi ich vtedy nazval mechom na box. Lobov to nenechal bez slov a už vtedy ho vyzval na zápas. Všetko toto sa odohralo počas prípravy McGregora na jeho prvý profesionálny boxerský zápas.

 

Lobov to teraz myslí ozaj vážne, nakoľko požiadal UFC o uvoľnenie na boxerský zápas. Lobov vo svojom poslednom vystúpení v UFC prehral na body s Andrem Filim po troch kolách. Po tomto zápase bol strašne sklamaný a na svoj Twitter napísal, že nechce spraviť tú istú chybu ako väčšina zápasníkov ktorí ohlásia koniec kariéry a potom sú o pár mesiacov znova späť v oktagone.

 

Po zápase povedal, že tak isto ako jeho tímový kolega McGregor ani on nemá rád zápasenie na zemi a aj preto sa rozhodol radšej pre box. "Viem, že mám zmluvu s UFC, preto sa ich chcem spýtať či ma neuvoľnia aby som mohol mať pár boxerských zápasov. Paulie by nebol zlým súperom. Viem, že už nie je aktívny a viem aj to, že má rád veľké honoráre za zápasy, tak preto by možno proti mne ani nenastúpil. Ale ak áno tak ja by som bol určite za." povedal Lobov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies