Skupina Siemens v SR dosiahla obrat 713 miliónov eur

NETKY.SK • 8 December 2010, 11:12 • 2 min
Skupina Siemens v SR dosiahla obrat 713 miliónov eur

Skupina Siemens v SR dosiahla obrat 713 miliónov eur - Priemysel Spoločnosti patriace do skupiny Siemens na Slovensku dosiahli za uplynulý obchodný rok, ktorý sa skončil 30. septembra, obrat 713 miliónov eur.

slovakia

left justify in out

img

Spoločnosti patriace do skupiny Siemens na Slovensku dosiahli za uplynulý obchodný rok, ktorý sa skončil 30. septembra, obrat 713 miliónov eur. V porovnaní s predchádzajúcim obdobím je to nárast o 8 %.
      Ako uviedol dnes v Bratislave na výročnej tlačovej konferencii generálny riaditeľ Siemens, s. r. o., a hlavný predstaviteľ Siemens AG na Slovensku Vladimír Slezák, o nárast sa zaslúžili najmä dodávky technológie pre elektronický systém výberu mýta a pre novú paroplynovú elektráreň v Malženiciach. Aktivity firiem spoločnosti sa sústredili do troch hlavných oblastí, a to do priemyslu, energetiky a zdravotníckej techniky.
      K 30. septembru 2010 Siemens na Slovensku zamestnával takmer 4700 pracovníkov, čo ho radí medzi najvýznamnejších zamestnávateľov v SR. Spoločnosť za hodnotené obdobie investovala vyše 10 miliónov eur.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies