Škrtel je so sezónou v drese Liverpoolu nespokojný

NETKY.SK • 22 Máj 2013, 12:23 • 2 min
Škrtel je so sezónou v drese Liverpoolu nespokojný

LIVERPOOL - Slovenský futbalista Martin Škrtel je nespokojný s klubovou sezónou vo farbách FC Liverpool. Reprezentačný stopér v priebehu ročníka 2012/2013 vypadol zo základnej zostavy The Reds a v posledných kolách už takmer ani nenastupoval.

slovakia

left justify in out

Slávny klub z Anfield Road skončil v tejto sezóne Premier League na siedmom mieste, čo zďaleka nespĺňa očakávania klubu. Škrtel nastúpil v 25 ligových zápasoch, z toho 23-krát v základnej zostave. Celkovo odohral 2097 minút, pričom mal 65-percentnú úspešnosť v osobných súbojoch a takmer 70% vo vzdušných súbojoch. V poslednom ligovom zápase proti Queens Park Rangers (1:0) odohral po dlhšom čase celých 90 minút.   

"Som rád, že sme sezónu zakončili víťazne a teší ma, že som po dlhšej dobe opäť odohral celý zápas. Ak by som mal hodnotiť sezónu, tak si myslím, že nebola pre mňa ako aj pre mužstvo úspešná. Ako mužstvo sme si predstavovali, že budeme v tabuľke vyššie. A ja osobne som v druhej polovici sezóny vypadol zo zostavy, čiže so sezónou nie som vôbec spokojný!," uviedol Škrtel na svojom oficiálnom portáli. 

Škrtel má za sebou rozpačitú sezónu, v ktorej ho držala nad vodou obrovská podpora fanúšikov. Tú dostal vo chvíli, keď to naozaj potreboval. "Chcel by som sa poďakovať všetkým mojim fanúšikom, ktorí ma podporovali počas celej sezóny. Vážim si to veľmi. Nie vždy sa dá odpovedať na všetky reakcie, ale som rád, že mi vyjadrovali podporu aj keď som nehrával, a za to im ďakujem," dodal Škrtel.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies