Škriniar si váži aj Cenu fanúšikov a verí v obhajobu titulu s Interom

NETKY.SK • 23 Marec 2022, 10:32 • 2 min
Škriniar si váži aj Cenu fanúšikov a verí v obhajobu titulu s Interom

ŠAMORÍN – Čerstvý trojnásobný Futbalista roka Milan Škriniar si rovnako váži Cenu fanúšikov. Potešila ho aj vzhľadom na to, že slovenská reprezentácia vlani nepostúpila na svetový šampionát do Kataru. Dvadsaťsedemročný obranca sa postupne musí zhostiť úlohy lídra národného mužstva a túto zodpovednosť si uvedomuje.

slovakia

left justify in out

Škriniar vyhral cenu tretíkrát za sebou

 

Stopér Interu Miláno získal Cenu Jána Popluhára tretíkrát za sebou, keď na druhé miesto odsunul rekordného osemnásobného víťaza tradičnej ankety Slovenského futbalového zväzu (SFZ) Mareka Hamšíka.

 

„Je to odmena za každodennú prácu, tréningov a zápasov je naozaj veľa. Je to odmena, vďaka ktorej si poviete, že to naozaj má zmysel. Verím, že sa budem ešte zlepšovať. Snažím sa pracovať aj z mentálnej stránky, zatiaľ som sa z horších situácií vedel dostať, dúfam, že ich bude čo najmenej. Nepodarilo sa nám postúpiť na záverečný turnaj MS, veľa zápasov sme pokazili, o to viac si vážim aj Cenu fanúšikov. Chceme im ukázať, že Slovensko má kvalitných hráčov a že vieme spraviť veľký úspech," zdôraznil Škriniar, ktorý neradí individuálne trofeje nad tímové: „Nedávam si ciele, že musím vyhrať túto anketu aj na budúci rok. Keď to vyjde, bude to dobré, keď nie, nič sa nedeje. Hlavne chcem, aby sa nám darilo ako kolektívu, či už v klube, alebo v národnom tíme. Zodpovednosť v reprezentácii pomaličky musím preberať na seba, snažím sa o to. Nie vždy to vyjde, tak ako si predstavujete, ale verím, že to bude lepšie a lepšie."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Inter 🏆🇮🇹 (@inter)

 

Škriniar sa vlani v drese Interu radoval z titulu v najvyššej talianskej súťaži. Šancu na obhajobu má aj v tejto sezóne, klub figuruje na tretej priečke so šesťbodovým mankom na lídra a mestského rivala AC, pričom disponuje zápasom k dobru.

 

„Veľmi mi pomohlo, že sa nám s Interom podarilo v Taliansku vyhrať Scudetto. Aj tento rok k tomu máme blízko, hoci teraz máme také hluchšie obdobie, ale verím, že sa opäť nakopneme. Za uplynulé roky je talianska liga momentálne najvyrovnanejšia, žiaľ, zaváhali sme vo viacerých zápasoch. Mužstvá nás popredbiehali, máme zápas k dobru, bude sa bojovať do posledného kola. Dúfam, že na konci to zvládneme. Verím, že aj ostatným chlapcom sa bude dariť v kluboch, pre reprezentáciu je to len dobré."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies