Škriniar po prehre s ´Juve´: Čelili sme veľmi dobrému tímu

NETKY.SK • 27 Október 2016, 09:53 • 2 min
Škriniar po prehre s ´Juve´: Čelili sme veľmi dobrému tímu

TURÍN - Sampdoria Janov v stredajšom stretnutí 10. kola najvyššej talianskej futbalovej súťaže Serie A na trávniku majstrovského Juventusu Turín "neurobila dieru do sveta" a prehrala rozdielom triedy 1:4.

slovakia

left justify in out

V drese "Blucerchiati" odohral celé stretnutie mladý slovenský reprezentant Milan Škriniar. Po stretnutí priznal, že hoci je prehra s Juventusom bolestivá, duel s takýmto veľkoklubom považuje za veľký futbalový zážitok.


"Čelili sme veľmi dobrému tímu," rozhovoril sa 21-ročný rodák zo Žiaru nad Hronom pre oficiálnu klubovú televíziu Sampdorie. "Inkasovali sme dva rýchle góly, z ktorých bolo náročné spamätať sa. Po prestávke sme sa síce vrátili do zápasu, ale gól domácich na 3:1 znamenal koniec našich nádejí. Najbližšie nás čaká milánsky Inter. Po nedávnom triumfe v derby nad FC Janov (2:1) chceme dopriať naším fanúšikom ďalšie tri body," doplnil niekdajší hráč MŠK Žilina a ViOn-u Zlaté Moravce.


Juventus si víťazstvom uhájil líderskú pozíciu v Serie A (24 bodov) pred druhým AS Rím (22). Sampdorii momentálne patrí 15. miesto (11).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies