Alena Šeredová prekvapila fanúšikov fotkou detí.

NETKY.SK • 6 November 2023, 10:30 • 2 min
Alena Šeredová prekvapila fanúšikov fotkou detí.

Bolo na nej o jedného malého chlapčeka viac, než čakali

slovakia

left justify in out

Rodinné fotografie dáva Alena Šeredová na svoj instagramový profil pomerne často. Napriek tomu ale niektorých svojich fanúšikov mierne prekvapila, keď z ničoho nič publikovala fotografiu štyroch detí s jednoduchým komentárom: „4 cuccioli in una foto“. 

Synovia rastú ako z vody.

Vzhľadom na to, že modelka a prvá vicemiss Českej republiky 1998 žije už dlhé roky v Taliansku, kde si vytvorila aj početnú fanúšikovskú základňu, píše Alena svoje komentáre v taliančine. Slovensky by popis fotografie znel približne ako „štyri miláčikovia na jednej fotke“. Lenže o Alene všetci vedia, že má deti tri. Väčšina fanúšikov bez problémov spoznala modelkine deti, ktorých otcom je futbalový brankár Gianluigi Buffon. Mnohí boli ale trochu prekvapení, ako vyrástli a zmužneli. Ostatne starší Louis Thomas oslávi na konci roka už šestnáste narodeniny a mladší David Lee pred niekoľkými málo dňami sfúkol na narodeninovej torte štrnásť sviečok.
Tajomný chlapček
Na snímke samozrejme nechýba ani Alenina trojročná dcérka Vivienne Charlotte. Jej oteckom je Alessandro Nasi, ktorého si modelka vzala tento rok v júni. Uprostred fotky sa ale do objektívu usmieva ešte jeden chlapček. Mnoho fanúšikov celkom iste nevie, o koho ide.

Zatiaľ čo niektorí v komentároch špekulovali, či ide o dieťa kamarátov, iní sa domnievali, že ide o synovcov. A mali pravdu. Roztomilý chlapček, ktorý je len o niekoľko mesiacov mladší ako Vivienne, je totiž synom Aleniny mladšej sestry Elišky. Romantická svadba Aleny s jej partnerom Alessandrom Nasim, ktorá sa konala sedemnásteho júna na Sicílii, bola v Taliansku ostro sledovaná, pretože dvojica je v krajine veľmi obľúbená. Svoje áno si pár povedal približne po sedemročnej známosti. Alessandro Nasi je úspešným manažérom a zároveň spolumajiteľom automobilového koncernu Fiat. Zatiaľ čo pre Alenu ide o druhý sobáš, prvýkrát sa vydávala na pražskom Vyšehrade v roku 2011, Alessandro sa ženil prvýkrát.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Monika
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies