Škótske duo Honeyblood zverejnili videoklip k piesni Sea Hearts

NETKY.SK • 20 Október 2016, 18:02 • 2 min
Škótske duo Honeyblood zverejnili videoklip k piesni Sea Hearts

BRATISLAVA - Škótske rockové duo Honeyblood zverejnilo videoklip k piesni Sea Hearts. Novinka sa sústredí na záhadnú ženu, ktorá vyšla nahá z mora, navštívi párty, kde hrajú naživo Honeyblood, a napokon odíde naspäť do mora s istým mužom. O réžiu sa postaral Thomas James.

slovakia

left justify in out

Sea Hearts sa bude nachádzať na albume Babes Never Die, ktorý skupina plánuje vydať 4. novembra. Nahrávka bude obsahovať dvanásť skladieb, z ktorých skupina predtým predstavila piesne Babes Never Die a Ready For The Magic. Štúdiovka sa dostane na trh na CD aj vinyle.


Duo Honeyblood vzniklo v roku 2012 v Glasgowe v zložení Stina Marie Claire Tweeddale (spev, gitara) a Shona McVicar (bicie). V roku 2012 nahrali v kúpeľni na jeden mikrofón dve skladby, ktoré vyšli na kazete Thrift Shop. O dva roky neskôr z kapely odišla McVicar a nahradila ju Cat Myers.

 

V júli 2014 uviedli na trh debutový, eponymný album, na ktorom sa podieľal producent Peter Katis. Nahrali ho za desať dní v jeho Tarquin Studios v Connecticute. Vystúpili na podujatiach ako Pohoda, T in The Park či SXSW. Robili predskokana kapelám Foo Fighters, Palma Violets či Deap Vally.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies