SKOK neplánuje vstúpiť do predvolebných koalícií

NETKY.SK • 19 Júl 2015, 09:32 • 2 min
SKOK neplánuje vstúpiť do predvolebných koalícií

BRATISLAVA - SKOK neplánuje vstúpiť do predvolebnej koalície s inými politickými stranami. TASR to povedal Martin Chren, ktorý však nevylučuje, že sa môže objaviť strana, ktorá sa pridá k programu SKOK-u.

slovakia

left justify in out

"Sme rozhodnutí ísť do parlamentných volieb sami a získať dostatočnú podporu slovenských občanov. Nemôžem, samozrejme, vylúčiť, že niekedy pred Vianocami sa niekto rozhodne pridať k nášmu programu a presadzovať hodnoty ako my. Ale dnes nič také na stole nie je," povedal Chren.

 

Zdôraznil, že SKOK chce priniesť do slovenskej politiky zmenu. Odmieta politikárčenie a spájanie strán len preto, aby sa politici, čo sú v parlamente roky a nič pre Slovensko neurobili, opäť dostali do parlamentu.

 

"Rozmýšľať o tom, s kým sa spojiť a s kým nie, len preto, aby ľudia boli zvolení do parlamentu, to je presne príklad starého politikárčenia. My v SKOK-u sa nezaoberáme politikárčením, s kým áno, s kým nie, či sa spájať, či nie. Sme rozhodnutí presvedčiť voličov našou najlepšou ponukou," uviedol Chren.

 

Ľavica ani pravica dnes podľa neho nemá čo ponúknuť. "Ich politika zlyhala. To, čo potrebujeme, je prestať politikárčiť, prestať sa hrať na ideológie. Ľavicoví či pravicoví politici, keď sú zvolení, správajú sa rovnako. Namiesto toho chceme priniesť konštruktívne riešenia do slovenskej politiky," uzavrel Chren.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies