Sklamaný Daniel Cormier prehovoril po niekoľko týždňovom mlčaní

NETKY.SK • 23 August 2017, 13:54 • 2 min
Sklamaný Daniel Cormier prehovoril po niekoľko týždňovom mlčaní

BRATISLAVA - Keď Daniel Cormier druhýkrát prehral s Jonon Jonesom, doslova sa vytratil z povedomia svojich fanúšikov a nedal o sebe vedieť vôbec žiadne informácie. Pred pár dňami však mlčanie prerušil a k celej situácií sa vyjadril v relácií The MMA Hour.

slovakia

left justify in out

"Prečo by som mal ukončiť svoju kariéru? Cítim, že ešte stále milujem súťaženie, a to nadovšetko. Toto je vec ktorá ma ženie dopredu. Milujem súťažiť. Zbožňujem byť v tejto spoločnosti. Nie len, že budem ešte zápasiť ale verím tomu, že Jon Jones a ja ešte budeme proti sebe bojovať. Rád by som ešte zápasil, neviem aká cesta vedie k Jonesovi ale ešte bude šampiónom keď k nemu dorazím. Nemyslím si, že okrem neho by som sa mal ešte niekoho báť. Takže ak vyhrám pár zápasov potom si zasa zmeriame svoje sily. Tento zápas určite podporí aj vedenie UFC, nakoľko my dvaja môžeme zarobiť pre organizáciu veľké peniaze," uviedol Cormier. 

 

Cormier bol po prehre neskutočne sklamaný, čo na ňom bolo vidno aj v oktagone po zápase. "Neviem povedať či ma to bolelo viacej ako som to očakával. Vedel som dopredu, že ak nepôjde všetko dobre tak budem veľmi sklamaný. Samozrejme som sa pripravoval na výhru. Podľa mňa keď sa ti neistota dostane do hlavy, tak sa časom premení na skutočnosť. Takže 12 týždňov som myslel iba na to, že moja ruka bude tá ktorú po zápase zdvihnú ako víťaznú. Možno, že by som sa vedel lepšie pripraviť na prehru no ja nie som taký. Ja som taký chlapík ktorý preto aby dosiahol svoj cieľ tak do toho dá 100% úsilia a keď sa mu to potom nepodarí tak sa prejavia jeho city, " skonštatoval Cormier. 

 

Povedal aj to, že ho veľmi mrzí, že po jednej chybe skončil zápas takto. Podľa neho bol do knokautu zápas vyrovnaný. Fanúšikovia Cormiera môžu byť radi, že ich miláčik konečne dal o sebe vedieť, mnohý si už mysleli, že po tejto porážke ho už v oktagone neuvidia. Našťastie je to všetko naopak a podľa jeho slov ho najbližšie uvidíme ešte viacej nažhaveného do boja.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies