Oligarcha spájaný s opozičným Smerom sa nachádza len kúsok od Bratislavy

NETKY.SK • 1 Február 2021, 21:53 • 2 min
Oligarcha spájaný s opozičným Smerom sa nachádza len kúsok od Bratislavy

V dnešnej dobe koronakrízy, keď pod vládami v každej krajine sveta pomaly praská stolička, sa opozícia snaží prevziať moc ešte intenzívnejšie ako doteraz. Jednou z nich je na Slovensku aj politická strana SMER-SD, a práve s ním sa spája negatívna správa, ktorá len pred chvíľou vyšla na povrch.

slovakia

left justify in out

Na letisku pri Viedni, len niekoľko desiatok kilometrov od Bratislavy, bol spozorovaný známy oligarcha Jozef Brhel. Okrem toho, že sa spája s opozičným Smerom, tak aktuálne čelí aj stíhaniu za korupciu.

 

img

 

V dnešných hodinách vzal totiž súd do väzby bývalého šéfa Finančnej správy SR Františka I. a taktiež aj Petra Brhela, brata spomínaného oligarchu. Je možné, že práve pre toto zadržanie sa J. Brhel vracia domov.

 

V kauze Mýtnik označil vyšetrovateľ ako vodcu celej skupiny práve Jozefa Brhela. "Ten bol na viedenskom letisku odfotený po tom, ako sa vrátil z dovolenky na Kanárskych ostrovoch," cituje denník Nový Čas.    

 

Mohlo by vás zaujímať: Bývalý šéf Finančnej správy je za mrežami

 

Podnikateľ sám informoval o návrate na Slovensko. Najviac sa mu darilo za vlády Smeru v IT sektore a energetickom priemysle.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies