Škandály, ktoré zamávali americkým šoubiznisom

NETKY.SK • 3 December 2016, 12:50 • 2 min
Škandály, ktoré zamávali americkým šoubiznisom

BRATISLAVA – Rok 2016 sa pomaly ale isto blíži ku koncu, preto je vhodný čas si zaspomínať komu to v predošlých mesiacoch moc nevyšlo. Prečítajte si o najväčších škandáloch amerických hviezd.

slovakia

left justify in out

Charlie Sheen

Americký herec priznal svoju diagnózu HIV pozitívny a od tej doby to s ním ide z kopca. Možno by sa očakávalo, že pri takejto diagnóze sa Charlie stiahne do úzadia, no opak je pravdou. Jeden výrobca prezervatívov si ho vybral do svojej kampane a natočil s ním reklamu. Podľa mienky je krajne nemiestne, keď nezodpovedný človek povestný svojou závislosťou na drogách a alkohole káže o bezpečnom sexe.

 

obrazok

Johnny Depp

Modelka Amber Heard, zverejnila domáce video, na ktorom je Johnny riadne opitý a ešte má agresívne sklony. Nasledovali ďalšie dôkazy o tom, že Johnny teraz už bývalú manželku Amber často fyzicky napádal a modelka tak prežívala so známym hercom doslova peklo. Pri rozvode vysúdila viac ako 50 miliónov dolárov a celý balík venovala charite.

 

obrazok

Kim Kardashian

Kim nemá na jesennú návštevu Paríža tie najkrajšie spomienky. Do jej hotelovej izby vniklo päť mužov, údajne ju spútali v kúpeľni a ukradli najcennejšie klenoty. Kde bol práve jej bodyguard? Šiel na panáka s jej sestrami a ku všetkému do médií tvrdil, že je to celé vina Kim. Keby sa vraj nechválila cennosťami na sociálnych sieťach, nikdy by sa to nestalo.

 

obrazok

Michael Jackson

Síce už nie je sedem rokov medzi nami, ale aj tak sa postaral o poriadny rozruch. V lete totiž policajný tím prvýkrát zverejnil fotografie, ktoré mal umelec dôkladne schované v skrini na svojom ranči. Spevák a tanečník vlastnil nepreberné množstvo snímok detskej pornografie, mučenia a sadomasochistických obrazov.

 

obrazok

Brad Pit a Angelina Jolie

V septembri požiadala Angelina Jolie o rozvod a dala definitívne kopačky Bradovi Pittovi. Podľa oficiálneho vyjadrenia páru boli dôvodom neprekonateľné rozdiely. Pár spolu žil celkom 12 rokov a vychovával šesť detí.

 

obrazok



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies