Sir Alex Ferguson: Bol som pašerák!

NETKY.SK • 19 November 2012, 22:00 • 2 min
Sir Alex Ferguson: Bol som pašerák!

Sir Alex Ferguson Bol som pašerák! Futbal MANCHESTER - Sir Alex Ferguson prezradil, že počas svojej hráčskej futbalovej kariéry pašoval tovar z Európy do Británie, keďže colníci nikdy nekontrolovali jeho batožinu.

slovakia

left justify in out

imgMANCHESTER - Sir Alex Ferguson prezradil, že počas svojej hráčskej futbalovej kariéry pašoval tovar z Európy do Británie, keďže colníci nikdy nekontrolovali jeho batožinu.

Ferguson počas hráčskej aj trénerskej kariéry precestoval   všetky kúty kontinentu a priznal, že pri návrate do krajiny mal kufre plné lacného tovaru.
"Priniesol som veľa vecí. V tých časoch to nikto nekontroloval. Nastúpili ste do lietadla a boli tam kufre plné všeličoho, batožina bola plná vecí. Nikoho to nezaujímalo."

Avšak nie vždy všetko išlo ako po masle a Fergie ako hráč škótskeho Dumfermline v šesťdesiatych rokoch minulého storočia, zažil iný futbalový život ako zažívajú hráči teraz. Nelietalo sa 1.triedou, na ktorú sú dnešní hráči zvyknutí, cesta na zápas bola náročná.
Spomenul si na zápas v španielskom Bilbau: "V autobuse sme išli sedem hodín pozdĺž pobrežia a ten autobus mal drevené sedadlá. Nebolo tam rádio, ktoré by sme počúvali. Nebolo tam nič, len drevené sedadlá. Museli sme takto stráviť sedem hodín a potom na ďalší deň odohrať zápas."
Sir Alex ešte dodal: "Romantika Európy vyzerá dobre, keď sedíte doma, ale keď ste to v tých časoch museli absolvovať ako futbalista, tak to nebolo bohviečo. Európsky futbal je dnes už úplne iný. Keď som bol hráč, tak sme na zápas vycestovali v nedeľu a vrátili sa vo štvrtok. Bol to dlhý týždeň na cestách."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies