Silný moment: Táto svadobná fotografia vás chytí za srdce

NETKY.SK • 25 Január 2017, 17:36 • 2 min
Silný moment: Táto svadobná fotografia vás chytí za srdce

COLUMBUS – Väčšina svadobných fotografií sa javí ako dokonalá a sála z nich šťastie mladomanželov. Fotografia Kinzelovcov je trochu iná.

slovakia

left justify in out

Celia a Geff Kinzelovci si svadobnú fotografiu urobili v nemocnici, kde ich dvojročný synček Logan bojuje s rakovinou mozgu. Pár je zachytený od chrbta v prázdnej chodbe s chorým dieťatkom na rukách, pričom pred sebou tlačia stojan s infúziou.

 

Tento záber zasiahol srdcia mnohých ľudí a máloktoré oko ostalo suché.

 

 

Dvojica si povedala áno 7. januára v Nationwide Children´s Hospital v Columbuse v Ohiu, aby rodičia mohli byť v tento veľký deň so svojim synom. "Nebolo to smutné," povedala Celia pre US Weekly. "Báli sme sa, že Logan by obrad nezvládol, ale bol plný energie, šťastný a stále niečo rozprával," dodala. 

 

Loganovi diagnostikovali štvrté štádium meduloblastómu vo februári 2016, keď mal len 17 mesiacov. V novembri lekári zistili, že sa rakovina vrátila. Chlapček trávi väčšinu svojho života v nemocnici, kde podstupuje chemoterapiu, no ako vravia rodičia, je silný a má dobrú náladu.

 

"Keď sa smeje, hodíte všetko za hlavu. Je roztomilý. Aj keď sa hnevá, stále je roztomilý," povedala Celia. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies