Sila internetu: Obézneho Angličana vysmiali, teraz mu na párty zaspieva Pharrell a zatancuje 1700 žien

NETKY.SK • 9 Marec 2015, 10:39 • 2 min
Sila internetu: Obézneho Angličana vysmiali, teraz mu na párty zaspieva Pharrell a zatancuje 1700 žien

LONDÝN – Sila internetu a ľudí nepozná hraníc! Na malej diskotéke v Londýne vysmiali muža pretože bol obézny a nevedel poriadne tancovať. Jeho príbeh zaujal svetové celebrity a pôjde na VIP párty do Los Angeles.

slovakia

left justify in out

Na serveri 4chan sa objavila fotografia obézneho Seana, ku ktorej bol priložený komentár: „Narazili sme na tento exemplár, keď sa pokúšal tancovať. Keď uvidel ako sa smejeme, prestal.“

 

 

 

 

Fotografia ihneď rozvírila na internete diskusiu. Užívatelia sociálnej siete Twitter sa postavili za Seana a ihneď rozbehli kampaň s názvom #FindDancingMan (Nájdite tancujúceho muža), ktorý zaČala blogerka Cassandra Fairbanks. Tá prostredníctvom stránky GoFundMe vyzbierala na zorganizovanie párty 20-tisíc dolárov.

 

Angličana Seana nakoniec našli a párty sa bude konať.

 

 

 

 

Sean je údajne pozvaný ako jediný muž a okrem neho sa tam zúčastní asi 1700 žien. Aby to nebolo málo vystúpi tam aj Pharrel Williams a ako DJ sa ponúkol známy Moby.

 

 

 

 

 

 

Sean je momentálne na služobnej ceste v Kyjeve, ale ihneď ako sa vráti sľúbil, že veľkolepej párty zúčastní.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies