Strana Smer-SD dnes podá návrh na odvolanie ministra vnútra

NETKY.SK • 7 Jún 2021, 06:16 • 2 min
Strana Smer-SD dnes podá návrh na odvolanie ministra vnútra

BRATISLAVA – Predseda strany Smer - sociálna demokracia (Smer-SD) Robert Fico dnes podá návrh na vyslovenie nedôvery ministrovi vnútra SR Romanovi Mikulcovi (OĽaNO).

slovakia

left justify in out

Uviedol to počas nedeľnej tlačovej besedy s tým, že k odvolávaniu prečíta údajnú uniknutú správu Slovenskej informačnej služby (SIS).

 

Smer-SD tak kriticky reagoval na vystúpenia premiéra Eduarda Hegera (OĽaNO) a špeciálneho prokurátora Daniela Lipšica vo včerajšej diskusnej relácii televízie TA3 V politike.

 

Mohlo by vás zaujímať: Heger sa stavia na stranu opozície!? Ide o zadržanie Adriána Sz.


Fico o podaní návrhu na zvolanie mimoriadnej schôdze Národnej rady SR, ktorá sa má zaoberať odvolaním Mikulca (OĽaNO), informoval ešte v piatok (4. júna).

 

Na tlačovej besede v Prešove uviedol, že návrh podá v pondelok (7. júna). Návrh opozičnej strany je reakciou na zadržanie šéfa Úradu inšpekčnej služby Adriána Szabóa Národnou kriminálnou agentúrou.
 

Mohlo by vás zaujímať: Fico podá návrh na zvolanie schôdze parlamentu na odvolanie ministra Mikulca v pondelok



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona