Šialené VIDEO: Muži s padákom skákali z Trumpovho hotela v Chicagu!

NETKY.SK • 22 Jún 2013, 11:08 • 2 min
Šialené VIDEO: Muži s padákom skákali z Trumpovho hotela v Chicagu!

CHICAGO - Polícia v americkom Chicagu zverejnila zábery troch mužov, ktorí vyšli na vrchol Trumpovej veže a zoskočili na zem padákom.

slovakia

left justify in out

Policajný hovorca John Mirabell dnes uviedol, že mužov zbadali na videu bezpečnostnej kamery, ako stúpajú hore schodmi vo vnútri "Trumpovho medzinárodného hotela a veže" - ide o druhú najvyššiu budovu v Severnej Amerike a nachádza sa v centre Chicaga v štáte Illinois. Informácie priniesla tlačová agentúra AP.

Trojica BASE jumperov - jeden z nich mal na sebe košeľu ku smokingu a kravatu - "rozbila" vo štvrtok skoro ráno zámku. Extrémnym športovcom sa podarilo dostať na strechu vežiaka, pripevniť si padáky a zniesť sa na zem. Odvážlivci potom odišli.

Úrady sa chcú rozprávať so svedkami, ktorí videli mužov skočiť z budovy vysokej 423 metrov alebo pristáť na zemi. Vyšetrovatelia si tiež starostlivo prezerajú videozáznam.

Trojici mužov hrozí obvinenie z nepovoleného vstupu na cudzí pozemok a tiež ďalšie obvinenia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies