Shem Rock varuje odvážneho vyzývateľa: Toto nie je hra, ja sa ťa snažím zabiť!

NETKY.SK • 16 Apríl 2024, 14:12 • 2 min
Shem Rock varuje odvážneho vyzývateľa: Toto nie je hra, ja sa ťa snažím zabiť!

Po zrušenom novembrovom zápase vyzýval jedného potenciálneho protivníka za druhým. Shem Rock (9-1-1) oslovil takmer celú ľahkú divíziu OKTAGON MMA, no do klietky s ním aj kvôli kontroverznej povahe nechcel vstúpiť nik. Napokon sa ale o slovo sám prihlásil Stefano Catacoli (7-1). Nováčik pod žlto-čiernou vlajkou si na o čosi skúsenejšieho krajana verí.

slovakia

left justify in out

Stále iba 25-ročný britský prospekt sa zdokonaľuje pod vedením Brada Picketta. Uznávaný kouč z ostrovov nadchádzajúceho konkurenta svojho zverenca dôverne pozná. Obaja totiž zastávali roly trénerov v anglicko-írskom vydaní reality šou OKTAGON Výzva. „Určite mu hovorí o mojich schopnostiach, takže viem, že ma budú brať vážne. Nikdy nezápasil s niekým ako ja. Trénujem s prvotriednymi atlétmi. Zabijakmi sa to tu iba hemží. Latka je naozaj vysoko,“ nepochybuje o svojich kvalitách sebavedomý Shem Rock.
 
Naproti nemu stojací šampión organizácie FightStar Championship sa československým fanúšikom uviedol vo výbornom svetle. V Ostrave zdolal po jednomyseľnom rozhodnutí tamojšieho miláčika a skúseného matadora Jana Širokého (13-17). Teraz je pripravený dokázať, že patrí medzi elitu váhovej kategórie. „Ľudia ho preceňujú a dokážem im to. Tento chlapec rád rozpráva nezmysly, takže ho umlčíme. Je to najväčší zápas mojej kariéry. Mnoho ľudí zistí, kto som,“ namotivovane hovorí Stefano Catacoli.

Oboch protagonistov spája fakt, že v doterajšej kariére zaváhali jediný raz. Popýšiť sa preto môžu sľubným skóre. Nikto si nechce priaznivú vizitku pohoršiť. „Myslím, že v jeho štýle je pár trhlín, ktoré dokážeme využiť. Mám špeciálnu motiváciu, pretože pokiaľ zvíťazím, zmení sa mi život,“ uvedomuje si reprezentant Great Britain Top Team, ktorý je domovom známych mien ako napríklad Nathaniel Wood (19-6) či Marc Diakiese (17-7).
 
Shem Rock má na konte deväť víťazstiev, pričom všetkých súperov ukončil pred časovým limitom. Dvoch knokautoval, ďalších sedem donútil odklepať. Obdobný plán má s najbližším oponentom, ktorého ako hrozbu neberie. „Je to amatér. V prvom kole ho buď knokautujem alebo uškrtím. Zistí, že toto nie je žiadna hra, ja sa ho snažím zabiť. A ak sa ho nepokúsi zachrániť rozhodca, ja sa nezastavím. Zmaľujem mu tvár,“ varuje vo svojskom štýle.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
OKTAGON MMA, Zdroj foto: OKTAGON MMA
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies