Slovenská značka, ktorá funguje vo svete módy už 80 rokov

NETKY.SK • 13 November 2019, 21:23 • 2 min
Slovenská značka, ktorá funguje vo svete módy už 80 rokov

BRATISLAVA – Písal sa rok 1939. Nastali ťažké časy, pretože Európa bola zmietaná 2. svetovou vojnou. V ČSR sa však práve v tomto období začína formovať módna značka, ktorá je u mužskej populácie žiadaná po celom svete aj teraz.

slovakia

left justify in out

V súčasnej dobe sa majú problém uchytiť aj módne značky. To však nie je príklad legendy módneho priemyslu Jána Neheru, vďaka ktorému vznikli v spomínanom roku 1939 Odevné závody v Trenčíne. Práve od tohto obdobia sa začína na našom území formovať značka pánskych oblekov OZETA. Je to spoločnosť, ktorá sa môže pýšiť viacgeneračnou históriou.

 

img

 

Vízia značky si zachováva svoju tvár už 80 rokov. Jej cieľom je prinášať zákazníkom nadčasovú módu s osobným prístupom a navyše za férové ceny. Ušitie jedného obleku je náročný a zdĺhavý proces, nehovoriac o tom, že každý jej detail od výberu látky, až po vyprevadenie spokojného zákazníka, je veľmi dôležitý.

 

 

 

 

OZETA je navyše unikátom v módnom priemysle. Svoje kolekcie stále vyrába vo vlastnej fabrike v Topoľčanoch. Pri príležitosti svojho 80. výročia si táto tradičná slovenská značka stanovila jasný a ambiciózny cieľ – vrátiť eleganciu do ulíc. Eleganciou sa rozumie tiež tradícia, vkus, kvalita. Práve tieto hodnoty si OZETA drží počas celej svojej existencie. Reklamu značke spravili už rôzne slovenské osobnosti, napríklad aj kapitán slovenskej futbalovej repezentácie Marek Hamšík.

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona