Smola a Hrušky majú nový videoklip

NETKY.SK • 18 Júl 2019, 18:06 • 2 min
Smola a Hrušky majú nový videoklip

BRATISLAVA - Slovenská kapela Smola a Hrušky zverejnila videoklip k piesni Vývrtka. V novinke sa okrem členov skupiny predstavili aj tanečníci z DSKrew a Denzz Industry.

slovakia

left justify in out

"Vývrtka je z tých skladieb, ktoré vzniknú spontánne na základe prežitej skúsenosti. Jednoducho mal som fľašu vína, ale nemal vývrtku a z tej frustrácie vznikla zábavná pesnička. Ešte väčšiu zábavu sme zažili počas nakrúcania klipu, kde sme zistili, aké náročne je tancovať. Prvýkrát v histórii našej skupiny sme nacvičovali choreografiu, ktorú nám vymyslel Kapi z BDSKrew, a hoci sme sa snažili, tak sme mali veľké problémy si ju zapamätať a odtancovať. Odteraz si oveľa viac vážime všetkých tanečníkov a uznávame ich dvojnásobne. Inak počas natáčania sme vypili len jednu fľašu vína, čo je pre nás dosť neuveriteľné," povedal autor piesne Spoko Kramár.

O vizuál sa postaral kameraman Pavol Varga. Klip nakrúcali v exteriérových priestoroch bývalého Domu Pionierov či štýlovej vinotéky v Spišskej Novej Vsi a taktiež vo vinohrade v Bojničkách.

 


Kapela Smola a Hrušky vznikla v roku 1997. Šesťčlenná formácia má na konte albumy ako Jeseň 2003 (2003), Na chate (2005), Kameň Papier Nožnice (2008), Lajfka (2010), Palec hore (2012) alebo Čiernobiely (2017). Okrem toho vydala DVD 13 životov / Live in Topfest (2010), Best On 1997 - 2015 (2015) a CD a DVD Unplugged Live in Spišské Divadlo (2016). Medzi najznámejšie skladby skupiny patria Honey Honey, Fajčiť treba, Lovesong, Tangá, Analog Digital, Na čom záleží, Pridaj si ma, Matura, Hit či Svokra.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies