Cestujúci košickou MHD môžu využiť predplatný virtuálny cestovný lístok

NETKY.SK • 23 Február 2022, 10:11 • 2 min
Cestujúci košickou MHD môžu využiť predplatný virtuálny cestovný lístok

KOŠICE – Cestujúci košickou mestskou hromadnou dopravou (MHD) môžu po novom využiť aj predplatné virtuálne cestovné lístky na 30, 90, 180 a 365 dní. Dopravný podnik mesta Košice (DPMK) spustil ich predaj cez mobilnú aplikáciu Hopin. TASR o tom informovala hovorkyňa DPMK Vladimíra Petrušová.

slovakia

left justify in out

Službu predaja virtuálnych cestovných lístkov prostredníctvom uvedenej mobilnej aplikácie spustili na jar 2021. Koncom vlaňajšieho leta pribudli k základným lístkom aj tie zľavnené. Po novom sú k dispozícii i takzvané mesačníky.

 

„Platba za lístok je možná cez kredit, ktorý si cestujúci dobijú v aplikácii, jednorazovou platbou cez platobnú kartu alebo cez firemný Hopin účet,“ uviedla. Virtuálne cestovné lístky na košickú MHD si možno zakúpiť prostredníctvom troch aplikácií, okrem uvedenej sú to aj Antik a Ubian. Ako Petrušová dodala, postupne by mali byť mesačníky dostupné i prostredníctvom nich.

 

img

 

Možno vás zaujme: Mesto Trenčín zvýši bezpečnosť informačných systémov proti kybernetickým útokom



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies