Sexuálny škandál Sloveniek v Egypte: Súd rozhodol o ich osude!

NETKY.SK • 16 September 2015, 08:56 • 2 min
Sexuálny škandál Sloveniek v Egypte: Súd rozhodol o ich osude!

KÁHIRA - V aguste zadržali policajti v Egypte dve Slovenky, ktoré poskytovali v hoteli tamojším obyvateľom sexuálne služby. Súd po prešetrení všetkých skutočností rozdol o ich osude.

slovakia

left justify in out

Simonu T. a Denisu H. zatkli v auguste tohto roku egyptskí policajti. Prichytené boli v jednom známom hoteli, kde poskytovali sexuálne služby vplyvným egyptským mužom. Po tomto čine boli Slovenky obvinené z prostitúcie.

 

Ako uvádzajú egyptské médiá, je pravdepodobné, že slovenské dievčatá udali tunajšie dievčatá, ktoré tiež pracovali v tom rajóne. Vyšetrovatelia potvrdili, že Slovenky ponúkali svoje služby na egyptských pornostránkach. Za sexuálne služby si pýtali až 7500 egyptských libier. 

 

Po niekoľkých týždňoch súd rozhodol o osude dievčat a vydal oslobodzujúci rozsudok. Súd zrejme prihliadol na skutočnosť, že dievčatá sa svojim praktikám netajili a ku všetkému sa priznali. To bolo pre nich poľahčujúcou okolnosťou.

 

Takže v najbližších dňoch Slovenky pricestujú domov. Hneď po tom, ako sa vyriešia všetky administratívne záležitosti spojené s odchodom z Egypta na Slovensko.

 

V auguste sme vás informovali, že Jedna zo zadržaných Simona T. sa v roku 2012 zúčastnila súťaže Miss Carat Tuning. Druhá Denisa H. je sestra herečky Júlie Horváthovej zo seriálu Chlapi neplačú. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies