Sexi modelky aj muži v spodnej bielizni! Pozrite si reportáž z Bratislavských módnych dní!

NETKY.SK • 19 September 2023, 10:15 • 2 min
Sexi modelky aj muži v spodnej bielizni! Pozrite si reportáž z Bratislavských módnych dní!

Bratislavské módne dni boli plné módnych tvorcov, sexi modeliek a modelov aj žiarivých celebrít! Na 18-om ročníku veľkolepej udalosti nemohli chýbať ani Netky. Pozrite si reportáž s exkluzívnymi rozhovormi a dozviete sa, čo najradšej nosía raperi Ego aj Kali. Aké ženy sa páčia odborníkovi na krásu Jozefovi Oklamčákovi aj čím sa v kolekciách inšpirovali Jana Pištejová a Jozef Grondžák Lombardi!

slovakia

left justify in out

Jesennú edíciu Bratislavských módnych dní odštartovala séria prehliadok elegantných kúskov. To najlepšie zo svojich dielní predviedli Jana Jurčenko, Michaela Ľuptáková či česká značka Poner. V prvý deň spôsobila rozruch módna show Jitky Klett, ktorá okrem nezvyčajnej spolupráce s bývalým prezidentom Rudolfom Schusterom zaujala aj polonahou modelkou Petranou  zo šou Ruža pre nevestu.

 

Bratislavské módne dni sú udalosťou, ktorá podporuje slovenskú módnu scénu aj mladé talenty. Na jesennej časti sa venujeme elegantnej móde, ktorá nám za posledné obdobie trochu chýbala. Som veľmi rada, že návrhári poňali kolekcie luxusnejšie. Zároveň som šťastná, že mladých návrhárov môžeme pomocou nášho projektu uviesť do sveta módy, tak ako aj mnohých iných, dnes už etablovaných tvorcov,“ vyznala sa autorka projektu a riaditeľka agentúry Promotion Mária Reháková.

 

Bratislavské módne dni robím už 12 rokov. Aktuálne mám 10-členný tím, s ktorým modelkám pripravujeme účesy na módne show. A to aj na základe módnych trendov, ktoré sledujem, aby návrhári mali look, aký si predstavujú,“ vysvetlil vlasový stylista Lukáš Bielka.


Druhý deň prehliadok sa blysli modely z dielní návrhárov: La Rena s Valériou Novákovou, Zuzana Haková, Macháč Fashion z Česka a salón Weda. Najlepšiu show predviedol Jozef Grondžák a jeho LOMBARDI FASHION HOUSE.. Na móle sa predviedli raperi Ego, Majself, herci Victor Ibara a Karol Tóth, moderátor Martin Šmahel či Mistri Slovenska.

 

Spolupracujem s fotografom Radom Oreničom, ktorý vyberá modelov a koordinuje celú show. Kolekciu som pripravoval spolu so Sussesbag, ktorá mi pomohla s koženými doplnkami na odevy, ktoré sú určené na zimu. Okrem oblekov som pripravil kabáty, bundy a samozrejme kolekciu spodnej bielizne pre mužov, ktorá poteší najmä ženy. A po prvýkrát mám aj špeciálny model pre ženu,“ predstavil kolekciu Jozef Grondžák z LOMBARDI FASHION HOUSE.

Kolekcie LOMBARDI sú super a cítim sa v nich výborne. Je to štýl oblečenia, na základe ktorého je muž braný seriózne a to sa mi páči. Karl Lagerfeld raz povedal, že nič lepšie ako košeľu ešte nikto nikdy nevymyslel,“ s úsmevom prezradil raper Ego

Na módnej akcii nemohol chýbať odborník na krásu Jozef Oklamčák, ktorý prišiel v sprievode svojej manželky. „Ja budem až do smrti nosiť len červenú. Prisahal som sám sebe, že vymením všetko za červené – ponožky aj spodnú bielizeň. Dnes som prišiel v značke LOMBARDI FASHION HOUSE. Mne sa páčia všetky ženy, blondínky aj tmavovlásky. A tvrdím jednu vec – všetky ženy sú krásne, len sa musia vedieť upraviť,“ skonštatoval Jozef Oklamčák.

 

Aj raper Kali sa najviac tešil na show LOMBARDI FASHION HOUSE. Vo voľnom čase však módu nerieši..
V poslednom čase mi vôbec nezáleží na tom, čo mám oblečené. Mám rád pyžamo, behám s ním na pumpu aj do obchodu. Je pre mňa dôležité, v čom sa cítim dobre, a nie, čo si kto o tom myslí,“ povedal na tému móda raper  Kali.

 

Záver jesennej časti Bratislavských módnych dní patril módnej návrhárke Jane Pištejovej. Medzi predvádzajúcimi na móle boli známe tváre a nechýbala ani topmodelka Andrea Verešová, Zuzana Plačková alebo speváčka Sisa Sklovská.

Pri tejto kolekcii m inšpirovali 80-te roky. Vyskladala som si prehliadku na základe toho, čo som ja v tom období žila  a čo mi je blízke. Naladila som sa na tú nôtu a začala som kresliť šaty, naháňať doplnky a korigovať všetko spolu. Urobila som to s veľkou radosťou a vychutnala som si to. A rovnako aj moje baby - modelky sa naladili na moju energiu a na móle si to užili,“ tešila sa z prehliadky na BMD Jana Pištejová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Nora Krchňáková, NK Factory
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies