Sexi farmárka Lucia Mokráňová mala vážnu nehodu, leží v nemocnici!

NETKY.SK • 3 November 2014, 12:56 • 2 min
Sexi farmárka Lucia Mokráňová mala vážnu nehodu, leží v nemocnici!

BRATISLAVA – Lepí sa jej na päty smola! Po tom, čo dvakrát musela odstúpiť z markízackej reality šou Farma, skončila Ludia Mokráňová opäť v nemocnici.

slovakia

left justify in out

„Oznam!! Lucia mala vážnu autonehodu!! Na diaľnici v Čechách išla Lucia s kamarátkou v aute. Obe sú vo vážnom stave v nemocnici," napísal administrátor jej Facebookovej stránky. Neskôr zverejnil aj podrobnosti nehody: „Lucia mala šťastie, bola pripútaná, no auto je na odpis. Narazili do štrku a vyhodilo ich to dvakrát, na strechu a do zvodidiel. Obe odviezli sanitky.“

 

Lucia takto oslavovala Halloween

 

 

 

 

 

„Luci je v nemocnici a bola prevezená z ARO na chirurgické oddelenie a snáď už bude všetko ok! Ďakujem za Luci za vašu podporu," popísala Luciin zdravotný stav jej matka. Nakoniec  sa ozvala aj samotná farmárka: „Och, ďakujem veľmi pekne. Nemám slová, nemám nič. Jediné, čo mám, sú bolesti. Ospravedlňujem sa, ale je mi na nič."

 

Lucia Mokráňová účinkovala v reality šou Farma s poradovým číslom 5. Odtiaľ musela dvakrát kvôli zraneniu odstúpiť. Do reality šou sa prihlásila najmä preto, aby zabudla na smútok, po smrti svojho priateľa Jozefa Salajku (†30), ktorý zahynul pri nehode na motorke.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies