„GRAFIŤÁK“ PRI ÚTEKU SPADOL DO ŠACHTY, NA POMOC MU PRIŠLI MESTSKÍ A ŠTÁTNI POLICAJTI AKO AJ HASIČI

NETKY.SK • 30 August 2023, 19:00 • 2 min
„GRAFIŤÁK“ PRI ÚTEKU SPADOL DO ŠACHTY, NA POMOC MU PRIŠLI MESTSKÍ A ŠTÁTNI POLICAJTI AKO AJ HASIČI

Na svoje posledné „pouličné umenie“ zrejme nebude v dobrom spomínať 26-ročný občan Francúzska, ktorého zadržala hliadka policajtov prvého bratislavského okresu krátko pred 04.00 h v centre Bratislavy.

slovakia

left justify in out

Počas vykonávanie hliadkovej služby zastavila hliadku policajtov prvého bratislavského okresu hliadka mestskej polície Bratislava, ktorej pozornosti neušlo sprejovanie nápisu mladým mužom na jednej z budov na Župnom námestí. Muž sa mal v blízkosti miesta schovať za matrac, avšak následne pri úteku pred policajtmi prekonal oplotenie a následne spadol do zrázu, z ktorého sa nevedel dostať.
 
Vzhľadom na skutočnosť, že k osobe sa nevedeli dostať s prihliadnutím na nedostupnosť terénu ani policajti, na miesto boli privolaní príslušníci Hasičaského a záchranného zboru spolu s technikou a muža následne vytiahli. Na mieste si ho prevzali policajti ktorí ho obmedzili na osobnej slobode a eskortovali na policajné oddelenie.
 
Poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave I v tejto súvislosti už vzniesol obvinenie z trestného činu poškodzovania cudzej veci 26-ročnému Léonovi Élie M. F. občanovi Francúzska. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies