Šesták : Tréner to skvele kočíruje

NETKY.SK • 9 Jún 2016, 14:26 • 2 min
Šesták : Tréner to skvele kočíruje

VICHY - Podľa Stanislava Šestáka neexistuje dôvod, aby v tábore slovenskej futbalovej reprezentácie začala vyčíňať "ponorková choroba".

slovakia

left justify in out

Skúsený útočník v tejto súvislosti vyzdvihol osobnosť trénera Jána Kozáka, ktorý preventívne zažehnal možnú krízu vzťahov tým najlepším možným spôsobom - hráčom aj počas nabitému programu doprial dostatok osobného voľna už počas zrazu v Senci i v rámci predšampionátového sústredenia v rakúskom Windischgarstene.

 

Tí si tak mohli "vyvetrať hlavy" od futbalu a mali čas na osobnú psychohygienu. "Myslím si, že tréner celkovo veľmi dobre ukočíroval celú stratégiu. Po sústredení v Rakúsku sme mali dva dni voľno, stihli sme byť aj s rodinami, a preto by ponorková choroba nemala hroziť," povedal Šesták, ktorý prezradil, že nie je typom samotára.

 

Vo voľných chvíľach počas pobytu vo Vichy často a rád vyhľadáva spoločnosť spoluhráčov z národného tímu. "Keď máme čas určený na regeneráciu a osobné voľno, tak je pre mňa naozaj najlepšie nebyť sám na izbe. Najčastejšie chodím na kávičku a rozprávam sa so spoluhráčmi," uviedol Šesták, ktorý sa teší na príchod manželky. "Príde charterom na druhý zápas s Ruskom," prehodil 33-ročný hráč s legionárskymi skúsenosťami z Nemecka a Turecka, pre ktorého je šampionát vo Francúzsku rozlúčkou s národným tímom.

 

"Šesty" zároveň vyjadril presvedčenie, že jeho "polovička" sa ešte do Francúzska vráti. "Verím, že to nebude jej posledný zápas, na ktorý príde. Tréner Kozák nám povedal, že v prípade postupu by sme sa mohli stretnúť aj s rodinami. To je ozaj vynikajúca motivácia, aby sme o osemfinále zabojovali."

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies