Serie A: Zlatan je späť, Juventus nestačil na Neapol

NETKY.SK • 13 September 2021, 10:01 • 2 min
Serie A: Zlatan je späť, Juventus nestačil na Neapol

TALIANSKO – Milánska superhviezda sa vrátila na San Siro, Ibrahimovič na gól potreboval iba 7 minút. Neapol zdolal v šlágri kola Juventus.

slovakia

left justify in out

Zlatan proste nestarne! 

Milánske AC hostilo na domácom štadióne rímske Lázio. Oba tímy vstúpili do sezóny výborne a po dvoch kolách mali zhodne po 6 bodov. 

 

Miláno dominovalo počas celého zápasu, prvý gól prišiel v závere prvého polčasu po šikovnej výmene lopty medzi Rafaelom Leaom a Antem Rebičom. Leao si šikovne prebral loptu v šestnástke a poslal domácich do vedenia. 

 

V závere prvého polčasu prišla ešte jedna superšanca domácich. Po faule v pokutovom územíí nariadil rozhodca pokutový kop. Ten si postavil sám faulovaný Kessié, no jeho strela orazítkovala brvno. 

 

Druhý polčas sa hral v slabšom tempe, Rossoneri boli naďalej nebezpečnejším tímom a diktovali tempo hry. V 60. minúte sa na ihirsko po zranení vrátil "Boh miláskeho AC" Zlatan Ibrahimovič. Kvôli zraneniu kolena musel vynechať Euro 2020 a taktiež aj prvé dve kolá tohtoročnej sezóny. 

 

Zlatan sa vrátil vo veľkom štýle, hneď po 7. minútach pôsobenia na ihrisku dostal skvelú prihrávku od Rebiča a spečatil výsledok zápasu na 2:0. 

 

 

Neapol zdolal trápiaci sa Juventus

Po angažovaní uznávaného trénera Allegriho si mnohí mysleli, že Juvnentus sa vráti do svojich starých koľají a začne dominovať v talianskej Serii A. No kupodivu všetkých je to ešte horšie ako na začiatku minulej sezóny. Po remíze s Udinese a prehre s Empoli si Juventus nedokázal poradiť ani s dobre hrajúcim Neapolom

 

Stará dáma sa dokázala dostať do vedenia po šikovnom góle Moratu. Neapol mal viac z hry a nakoniec sa Spallettiho zverencom podarilo zápas otočil. Vyrovnávajúci gól prišiel po drobnom zaváhaní brakára Juventusu a tesne pred koncom strelil víťazný gól stopér Koulibaly

 

Neapol spoločne s AC a rímskym AS figrujú na čele tabuľky s 9 bodmi. Juventus sa po troch zápasoch nachádza na spodných priečkach iba s jedným bodov za remízu s Udinese

 

 

Mourinho a jeho AS šľape na jednotku

Po vyhadzove z londýnskeho Tottenhamu mnohí spochybňovali, či nato ešte portugalský kormidelník stále má. Zatiaľ sa zdá, že áno a AS Rím po troch kolách talianskej ligy figuruje na prvých miestach s tromi výhrami. 

 

Včerajšie víťazstvo nám pripomenulo starého Mourinha a jeho oslavy za postranou čiarou ihriska. Skvelý zápas medzi Rímom a Sassuolom bol čerešničkou na torte za krásnym futbalovým týždňom v Taliansku. 

 

Šance na oboch stranách, nádherný gól El Shaarawyho a neuznaný gól Scamaccu. V závere sa predviedli obaja brankári, v 91. minúte vykúpil AS práve El Shaarawy a technickou strelou vyhral Rimanom zápas. No nemuselo to skončiť pri tomto góle, pretože krátko po góle AS vyrovnal krásnym volejom Scamacca. Jeho gól nakoniec kvôli ofsajdu neuznali a AS sa mohlo radovať z veľmi cenného víťazstva.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies