Sergio Ramos predĺži v Reale do roku 2020, tvrdí Marca

NETKY.SK • 30 Júl 2015, 08:43 • 2 min
Sergio Ramos predĺži v Reale do roku 2020, tvrdí Marca

MADRID - Futbalová opora zadných radov španielskej reprezentácie a Realu Madrid Sergio Ramos predĺži podľa tamojších médií kontrakt so svojím zamestnávateľom do roku 2020.

slovakia

left justify in out

Denník Marca informoval, že nový kapitán "bieleho baletu" si výrazne polepší, čo sa týka príjmu. Údajne mu vďaka vylepšenému kontraktu pribudne na konto o päť až deväť miliónov eur viac, ako mu garantovala pôvodná zmluva do roku 2017. Ramos je súčasťou madridského klubu od roku 2005, doteraz zaň odohral 445 zápasov a strelil 55 gólov.
Okolo 29-ročného obrancu od začiatku letného prestupového obdobia intenzívne krúžil anglický Manchester United.

 

Jeden z najaktívnejších klubov na transferovom trhu niekoľko týždňov neskrýval záujem o skúseného stopéra. Za jeho prestup ponúkli United sumu 28 miliónov libier a plánovali ju ešte navýšiť.


"Mal verejne povedať, že chce odísť z Realu do Manchestru. Urýchlil by prestup. Teraz to vyzerá tak, že od začiatku s nami hral svoju vlastnú hru. Zrejme len chcel lepšiu zmluvu v Reale Madrid. Takéto správanie nie je hodné pochvaly. Je to ako zrada," cituje Starsport nemenovaný zdroj z prostredia Manchestru United.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies