Sergio dohrával so slzami v očiach, Rimania zvažujú sťažnosť

NETKY.SK • 23 September 2010, 11:13 • 2 min
Sergio dohrával so slzami v očiach, Rimania zvažujú sťažnosť

Sergio dohrával so slzami v očiach, Rimania zvažujú sťažnosť

slovakia

left justify in out

img

Vedenie talianskeho AS Rím zvažuje sťažnosť na rozhodcov. Tí prinútili v stredajšom zápase futbalovej Serie A s Bresciou (1:2) hrať brankára Julia Sergia aj napriek zraneniu členka a Brazílčan dohrával duel s bolesťami a so slzami v očiach.
      Sergio sa zranil pri zákroku ku koncu zápasu a museli ho ošetrovať. Po ošetrení sa vrátil na trávnik, pretože tréner Claudio Ranieri už využil všetky striedania a nadstavený čas tak musel Sergio ostať medzi žrďami. Brazílsky gólman síce nemal zlomený členok, ale s natiahnutým väzivom sa ledva vedel hýbať. Pre Rimanov to tak bol v Brescii ďalší frustrujúci večer, keďže v tejto sezóne ešte nevyhrali a teraz zvažujú oficiálnu sťažnosť na arbitrov. Okrem incidentu na konci zápasu sa Rimania dožadovali aj dvoch pokutových kopov. "Tu nejde o hnev, toto je čosi iné. Budeme sa vehementne dožadovať toho, aby rozhodcovia dostali suspendáciu. Za 21 rokov vo futbale som toto ešte nevidel," uviedol športový riaditeľ rímskeho klubu Daniel Prade.
      Po neúspešnom začiatku sezóny sa údajne trasie stolička pod trénerom Ranierim. Kouč, ktorý vlani priviedol finančnými problémami sa boriaci klub takmer k titulu, by mal podľa médií onedlho prenechať miesto Marcellovi Lippimu. Prade však vylúčil akékoľvek špekulácie o prepustení domáceho Rimana Ranieriho.

Zdroj: TASR/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies