Odsúdili obávaného pedofila z Dubnice nad Váhom

NETKY.SK • 16 November 2021, 05:00 • 2 min
Odsúdili obávaného pedofila z Dubnice nad Váhom

BRATISLAVA - Okresný súd (OS) Trenčín uložil 41-ročnému mužovi z Dubnice nad Váhom nepodmienečný polročný trest odňatia slobody. Prostredníctvom teletextu hľadal deti na sexuálne uspokojenie.

slovakia

left justify in out

Prokurátor uzatvoril s obvineným dohodu o vine a treste, ktorú sudkyňa schválila a obvineného uznala vinným zo spáchania prečinu sexuálneho zneužívania. Rozsudok je právoplatný.

 

img

 

Ako informoval hovorca Krajského súdu Trenčín Roman Tarabus, muž zasielal od začiatku marca do polovice apríla tohto roka prostredníctvom mobilného telefónu inzeráty, ktoré následne zverejnili na teletexte. Inzerátmi volal deti vo veku od 6 rokov k sebe na chatu za účelom sexuálneho uspokojenia.

 

Prečítajte si tiež: Súd rozhodol o trojici obvinených z incidentu v Piešťanoch

 

Žiadne dieťa však k nemu neprišlo. "Zo znaleckého posudku vyplynulo, že obvinený trpí sexuálnou deviáciou - bisexuálnou pedofíliou. Podľa znalca pobyt obvineného na slobode je pre spoločnosť nebezpečný z psychiatrického hľadiska a odporučil u obvineného nariadiť ochranné psychiatrické liečenie ústavnou formou," uviedol Tarabus.

 

img

 

Ako dodal, obvinený sa spontánne priznal k spáchaniu skutku. Inzeráty na teletexte začal podľa svojich slov zverejňovať asi pred 20 rokmi s úmyslom komunikovať s mladšími deťmi a dospelými ženami a mužmi, aby sa mohol sexuálne uspokojiť.

 

Možno vás zaujme: Výbuch pred nemocnicou v Liverpoole bol teroristický čin!

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona