Sergi Guardiola sa bráni, neurážal Barcelonu

NETKY.SK • 30 December 2015, 12:25 • 2 min
Sergi Guardiola sa bráni, neurážal Barcelonu

BARCELONA - Futbalový stredopoliar Sergi Guardiola poprel správy o tom, že by urážal klub FC Barcelona na svojom konte na sociálnej sieti twitter.

slovakia

left justify in out

Vedenie "blaugranas" v pondelok podpísalo s 24-ročným hráčom kontrakt, ale o pár hodín neskôr ho aj zrušilo práve pre hanlivé slová na adresu klubu a Katalánska. "Ospravedlňujem sa Barcelone a Katalánsku. Ide o nedorozumenie. Nenapísal som tie komentáre, bolo to v roku 2013 a ani neviem, že existovali. Objavilo sa to na mojom profile, ale nebol som to ja. Tisíckrát žiadam o odpustenie, mám za sebou tvrdú lekciu," povedal Guardiola pre Onda Cero.

Hráč Alcorcónu sa vyjadril, že nemá nič proti Katalánsku a je jeho snom zahrať si v drese slávnej Barcelony, ktorá v súčasnosti patrí medzi najväčšie kluby na svete. "Barca sa ku mne správala veľmi milo. Chápem jej rozhodnutie. Nebol by som schopný uverejniť niečo také. Keď už raz ste profesionál, podporujete mužstvo, ktoré hrá najkrajší futbal na svete a tým je Barca. Som z Malorky, nie som antikatalánec ani nič podobné. Mojím snom bolo hrať za Barcelonu, teraz je po všetkom," dodal zronený Guardiola.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies