SEREĎ: Pri dopravnej nehode sa zranili dve osoby

NETKY.SK • 18 Apríl 2011, 07:26 • 2 min
SEREĎ: Pri dopravnej nehode sa zranili dve osoby

SEREĎ: Pri dopravnej nehode sa zranili dve osoby

slovakia

left justify in out

img

Pri dopravnej nehode dvoch osobných motorových vozidiel na rýchlostnej komunikácii R1 pri odbočke na Šintavu v nedeľu (17.4.) poobede sa zranili dve osoby. Informoval TASR hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trnave Ivan Peťko.
            "Na miesto udalosti sme vyslali jednotku Okresného riaditeľstva HaZZ Galanta, z Hasičskej stanice Sereď päť príslušníkov s technikou AHZS MB Vario, ktorí zistili, že dopravná nehoda dvoch automobilov Škoda Octavia sa stala na 20,5 km rýchlostnej komunikácie R1 v smere Nitra – Trnava. Jedno vozidlo sa nachádzalo v pomalom, druhé v rýchlom jazdnom pruhu," priblížil Peťko s tým, že zranené osoby, jeden chlapec a jedna žena, boli v starostlivosti príslušníkov záchrannej zdravotníckej služby.
      Podľa slov hovorcu polícia uzatvorila úsek od odbočky na Šintavu po výjazd zo Šintavy. "Na vozidlách vykonali záchranári HaZZ protipožiarne opatrenia, odpojili akumulátorové batérie a vytečené prevádzkové kvapaliny posypali sorbentom," uzavrel hovorca.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies