Ibrahimovič a Lukaku už poznajú svoje tresty za incident v Coppa Italia

NETKY.SK • 29 Január 2021, 17:25 • 2 min
Ibrahimovič a Lukaku už poznajú svoje tresty za incident v Coppa Italia

MILÁNO - Spor Zlatana Ibrahimoviča a Romelua Lukakua z utorkového pohárového duelu medzi milánskymi klubmi AC a Interom nemá žiadnu dohru v podobe dodatočných trestov.

slovakia

left justify in out

Zatiaľ len kartové tresty 

Obaja "kohúti" totiž dostali dištanc na jedno stretnutie, avšak tieto zastavenia činnosti sú následkom kartových trestov. Ibrahimovič dostal stopku za vylúčenie a Lukaku za nazbierané žlté karty.

 

img


Niekdajší spoluhráči z anglického Manchestru United vzplanuli v závere prvého polčasu štvrťfinále Coppa Italia, ktoré napokon vyhral Inter Miláno nad mestským rivalom AC 2:1 a postúpil medzi kvarteto najlepších klubov súťaže.

 

img

 

Romelu Lukaku tak nútene vynechá prvý duel semifinále proti Juventusu Turín, Ibrahimovič si trest odpyká najskôr v budúcej sezóne, ak vôbec. Spomenuté duo sa pohádalo a skončilo to tým, že pri slovnej výmene sa do seba zapreli hlavami.

 

img

 

Rozhodca ich incident "ocenil" žltou kartou pre oboch. Zlatan neskôr dostal aj druhú ŽK a jeho AC oslabenie neustálo a z pohára vypadlo.

 

Viac sa dozviete: V milánskom derby sa do seba pustili Lukaku a Ibrahimovič


Talianska futbalová federácia doteraz neotvorila spomenutý prípad, môže sa tak stať v blízkej budúcnosti.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona