Šéf tímu F1 Red Bull Christian Horner popiera obvinenie z nevhodného správania. Ako to nakoniec celé dopadne?

NETKY.SK • 19 Február 2024, 17:00 • 2 min
Šéf tímu F1 Red Bull Christian Horner popiera obvinenie z nevhodného správania. Ako to nakoniec celé dopadne?

Nezávislé vyšetrovanie, ktoré minulý týždeň začala spoločnosť Red Bull, pokračuje.

slovakia

left justify in out

"Samozrejme, že plne popieram obvinenia, ktoré boli vznesené proti mne," povedal Horner pri predstavení vozidla tímu na novú sezónu. "Prebieha proces, na ktorom sa v súčasnosti samozrejme pracuje."

Začiatkom tohto mesiaca holandský spravodajský portál De Telegraaf informoval, že Horner bol obvinený z nevhodného správania a že podľa viacerých nemenovaných zdrojov išlo o správanie voči členovi tímu Red Bull Racing.

V správe sa neuvádza meno člena tímu ani opis okolností. "Tento proces, ktorý už prebieha, vykonáva externý špecializovaný advokát," uviedol Red Bull vo vyhlásení pri oznámení nezávislého vyšetrovania.

"Spoločnosť berie tieto záležitosti mimoriadne vážne a vyšetrovanie bude ukončené čo najskôr. V tejto chvíli by nebolo vhodné ďalej sa vyjadrovať."

Horner sa stal riaditeľom tímu Red Bull v roku 2005, čím sa stal najmladším v F1. Od svojho vymenovania viedol tím k mnohým úspechom - dohliadal na sedem titulov šampióna jazdcov - a v minulej sezóne tím obhájil korunu šampióna konštruktérov - šiestu pod Hornerovým vedením - so šiestimi pretekmi k dobru.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Barbora Šimkaninová
Zdroj: CNN, Foto: BBC
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies