Schuster, Gašparovič a Kiska sa spojili. Ľudí vyzvali, aby sa nechali zaočkovať

NETKY.SK • 29 November 2021, 6:13 • 2 min
Schuster, Gašparovič a Kiska sa spojili. Ľudí vyzvali, aby sa nechali zaočkovať

BRATISLAVA - V otvorenej výzve sa bývalé hlavy štátu poďakovali všetkým občanom, ktorí chránia nielen svoje zdravie, ale aj zdravie ostatných tým, že sa nechali zaočkovať.

slovakia

left justify in out

Bývalí prezidenti SR vyzývajú občanov k očkovaniu, ktoré označujú za úspešnú možnosť, ako bojovať s pandémiou. Hovoria pritom o zodpovednosti. Vyplýva to zo spoločného stanoviska, pod ktoré sa podpísali bývalí prezidenti Rudolf Schuster, Ivan Gašparovič a Andrej Kiska.

 

"My, bývalí prezidenti SR, sa obraciame s výzvou na všetkých občanov našej Slovenskej republiky. COVID-19 útočí stále s väčšou silou a dnes máme najúčinnejšiu možnosť, ako s tým úspešne bojovať – očkovať sa," uviedli.

 

 

Poďakovali sa všetkým, ktorí sa už zaočkovali. Zároveň vyzvali tých, ktorým v tom zdravotne nič nebráni, aby čo najskôr podstúpili vakcináciu.

 

"Ide o zodpovednosť voči svojim blízkym, priateľom, kolegom v práci a o veľkú zodpovednosť voči zdravotnému personálu, ktorý v nemocniciach bojuje za naše životy. Ďakujeme všetkým, ktorí myslia na ľudí okolo seba, ale aj na seba samých," dodali.

 

Mohlo by vás zaujímať: Prezidentka ide príkladom! Podstúpila očkovanie treťou dávkou

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona