Šéf Bayernu vylúčil angažovanie Messiho

NETKY.SK • 25 November 2013, 13:31 • 2 min
Šéf Bayernu vylúčil angažovanie Messiho

BERLÍN - Futbalový Bayern Mníchov sa nebude snažiť získať argentínsku hviezdu Lionela Messiho z FC Barcelona, potvrdil to šéf klubu Karl-Heinz Rummenigge. Messi má v katalánskom klube klauzulu v zmluve, že môže odísť len za 250 miliónov eur.

slovakia

left justify in out

"Hovoríme o absolútne absurdných číslach. Tá suma je oveľa vyššia, ako sme zaplatili za Javiho Martíneza. Nechceme ísť do toho," povedal pre nemecký kanál Sky Sports Rummenigge a pokračoval: "Prezident Barcelony Sandro Rosell je mojím starým priateľom a viem, že by nikdy nepredal Messiho. On je tamojším svätcom. A myslím si, že Messiho záujmom je zostať v Barcelone. Zapadol tam skvele." 

O prestupe Messiho do Bayernu sa začalo hovoriť po tom, čo "Bavorov" prevzal pred touto sezónou bývalý tréner FC Barcelona Pep Guardiola. Ani španielsky kouč sa nesnažil o angažovanie Messiho. "Či by som ho podpísal? Nie, nie! Barcelona je preňho najlepším miestom," tvrdil nedávno Guardiola. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies