Seedorf poprel, že nahradí Allegriho na lavičke AC Miláno

NETKY.SK • 27 November 2013, 08:59 • 2 min
Seedorf poprel, že nahradí Allegriho na lavičke AC Miláno

RIO DE JANEIRO - Holandský futbalista Clarence Seedorf dementoval správy, podľa ktorých by sa mohol stať novým trénerom AC Miláno.

slovakia

left justify in out

Tridsaťsedemročný Seedorf vlani v júni ukončil svoje dlhoročné hráčske pôsobenie v tíme "rossoneri" a momentálne pôsobí v brazílskom Botafogu, s ktorým má prioritu prebojovať sa do budúcoročnej edície juhoamerického Pohára osloboditeľov. Informovala agentúra Sinchua.

"Vedie sa okolo toho veľa rečí a musím priznať, že pre mňa by to bolo skvelé, keby som sa mohol vrátiť do Milána ako tréner. Ale predo mnou teraz stoja výzvy s mojím súčasným klubom, preto tieto reči neberiem vážne a do Milána nejdem," povedal Seedorf.

AC Miláno má za sebou nevydarený štart do novej sezóny Serie A a pozícia trénera Massimiliana Allegriho je nestála. Slávnemu klubu po remíze 1:1 s FC Janov patrí až 13. miesto v tabuľke so ziskom 14 bodov, v utorok však AC zdolalo Celtic Glasgow 3:0 a priblížilo sa k postupu do osemfinále Ligy majstrov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies