Scolari pritvrdil, robí si exkluzívny nárok na Costu

NETKY.SK • 21 Október 2013, 13:05 • 2 min
Scolari pritvrdil, robí si exkluzívny nárok na Costu

SAO PAULO - Diegovi Costovi by nemali dovoliť reprezentovať Španielsko, myslí si tréner brazílskeho národného tímu Luiz Felipe Scolari.

slovakia

left justify in out

Produktívny útočník Atlética Madrid s brazílskym rodiskom je na roztrhanie. Španieli robia všetko pre to, aby mohol hrať za úradujúcich majstrov sveta, ale dávajú mu na výber, Scolari má na vec diametrálne odlišný názor. Tvrdí, že je jedinou osobou s právom povolať Costu do výberu pre budúcoročné majstrovstvá sveta v Brazílii.

Diego Costa získal v lete španielske občianstvo, ešte v marci debutoval v brazílskom A-tíme v medzištátnom prípravnom zápase proti Taliansku v Ženeve. Práve na tento fakt sa Scolari odvolal, keď v nedeľu pre Globo TV povedal, že Costovi by nemali poskytnúť možnosť reprezentovať Španielsko.

Pravidlá Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) hovoria v prospech španielskeho výkladu, pretože Costa neodohral za Brazíliu súťažný zápas.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies