Nehodu na pretekoch rely neprežil 63-ročný spolujazdec

NETKY.SK • 19 Marec 2022, 15:39 • 2 min
Nehodu na pretekoch rely neprežil 63-ročný spolujazdec

DUNAJSKÁ STREDA – Polícia preveruje okolnosti a presné príčiny havárie závodného vozidla počas sobotňajších úvodných pretekov sezóny Majstrovstiev SR v rely – OMV MaxxMotion Rally SLOVAKIA RING v obci Orechová Potôň v okrese Dunajská Streda. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trnave na sociálnej sieti.

slovakia

left justify in out

Tím z Českej republiky tvorili 30-ročný vodič a jeho 63-ročný spolujazdec. „Pri jazde na okruhu narazili z nezistených príčin autom Peugeot 208 do betónových zvodidiel. Silný náraz na mieste vážne poškodil závodné vozidlo a ťažkým zraneniam na mieste nehody podľahol spolujazdec. Vodiča previezli záchranári na ošetrenie do nemocnice,“ uviedla polícia.

 

 

Prípad si na mieste prevzali policajti z Dunajskej Stredy, okolnosti udalosti budú predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania. „Z dôvodu tragickej nehody počas prvej rýchlostnej skúšky sa rada športových komisárov po konzultácii s vedením Slovenskej asociácie motoristického športu, organizátorom a súťažiacimi rozhodla podujatie zrušiť,“ informoval webový portál okruhu slovakiaring.sk, na ktorom sa podujatie organizovalo.

 

 

Možno vás zaujme: AKTUALIZÁCIA: Raketový útok na kasárne v meste Mykolajiv si vyžiadal desiatky obetí



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies