Schwarzeneggera prepustili po operácii srdca už do domáceho liečenia

NETKY.SK • 7 Apríl 2018, 16:09 • 2 min
Schwarzeneggera prepustili po operácii srdca už do domáceho liečenia

LOS ANGELES - Akčný filmový hrdina a niekdajší guvernér amerického štátu Kalifornia Arnold Schwarzenegger (70) sa už z náročnej operácie srdca spred viac ako týždňa, ktorej sa podrobil v nemocnici v Los Angeles, zotavuje v domácom prostredí.

slovakia

left justify in out

Ako informovala tlačová agentúra AP s odvolaním sa na Schwarzeneggerovho hovorcu Daniela Ketchella, prominentný pacient opustil v piatok miestneho času nemocničné zariadenie a premiestnil sa domov vo výbornej nálade.

 

Rodák z Rakúska sa 29. marca podrobil chirurgickému zákroku, pri ktorom mu vymenili srdcovú chlopňu voperovanú pre vrodenú srdcovú chybu v roku 1997.

 

Schwarzenegger podstúpil v ostatných rokoch aj sériu ďalších zákrokov, respektíve ošetrení. V decembri 2006 si na lyžovačke zlomil stehennú kosť, čo si tiež vyžiadalo operáciu. V rokoch 2001 a 2006 utrpel zranenia pri pádoch z motorky.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies