Schudnúť sa dá aj bez jojo efektu

NETKY.SK • 29 Január 2017, 10:43 • 2 min
Schudnúť sa dá aj bez jojo efektu

BRATISLAVA - Patríte medzi tých, ktorí si dali ako jedno z predsavzatí, že schudnú? Ak aj to vydržíte pár dní či týždňov, po ukončení diéty znovu priberiete? Nezúfajte, stačí sa naučiť ako na to a váha vám nebude kolísať hore-dole.

slovakia

left justify in out

Obmedziť konzumáciu pečiva sa oplatí, keď nie na celý život, tak aspoň na mesiac. To je cesta, ako schudnúť celkom rýchlo. Jete pečivo najmä v práci, lebo je to najrýchlejšie a najpohodlnejšie? Skúste si pripraviť deň vopred jedlo, ktoré stačí ohriať a budete mať plnohodnotú stravu a navyše nepriberiete.

 

Máte chuť na vajcia so slaninou, ale viete, že by ste si mali dať skôr varenú brokolicu? Skúste obe jedlá skombinovať a dať si trochu slaniny s brokolicou. Neodopierajte si ani cestoviny. Len dobre namixujte pomer.

 

Zbavte sa cukru. Obmedzte všetky sladkosti a sladené nápoje. Pri varení a pečení znížte množstvo cukru na polovicu. A hlavne zabudnite na fastfoody a jedlá z nich, tam je ukrytého cukru až až.

 

Ak máte chuť na niečo nezdravé, skúste si predstaviť čo všetko to obsahuje. Koľko tuku, cukru a mnoho iných nezdravých látok. Ide vraj o psychologický trik, že ak si nezdravé jedlo znechutíte nebudete mať na neho už chuť.

 

Nebojte sa horkých potravín, po ich konzumácii nebudete mať chuť na sladké.

 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies